Fenerbahçe devlerle transfer savaşında!

Dortmund'la mukavelesi haziran ayında bitecek orta saha oyuncusu için Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester sonrası Sarı-Lacivertliler de devreye girdi.

GİRİŞ 07.03.2023 10:08 GÜNCELLEME 07.03.2023 23:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe yönetimi de şimdiden yeni sezon takviyeleri için kolları sıvadı. Alman basınından "ruhr24.de" sitesinin haberine göre; listedeki isimlerden biri de Borussia Dortmund'la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Mahmoud Dahoud. 27 yaşındaki Suriye asıllı Alman futbolcu için Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester City de nabız yokluyor. Fenerbahçe de iyi bir teklifle oyuncunun kapısını çalacak.

FAZLA ŞANS BULAMADI

Esas yeri merkez orta saha olan ve ön liberoda da görev yapabilen 1.78 boyundaki futbolcu ise seçeneklerini değerlendirecek. Yoluna Borussia Dortmund'la devam etmek istemeyen Dahoud, bu sezon Bundesliga'da sadece 6 maçta 205 dakika süre alabilirken, gol veya asist katkısında bulunamadı. Farklı bir ligde deneyim yaşamak isteyen Dahoud'un yeni takımını seçmek için sezon sonuna kadar bekleyeceği yazıldı. Tabii isteyeceği yıllık ücreti de yüksek tutacak.

İMZA PARASI DA İSTİYOR

Futbolcu, bonservisi elinde olması sebebi ile kendisi için imza parası da talep edecek. Düzenli şekilde forma giymek isteyen oyuncunun bu sebeple Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester City ekiplerine soğuk bakabileceği iddia edildi. Sarı-Lacivertli ekibin ise cömert bir teklifte bulunabileceği konuşuluyor. Sezon sonunda takviyeler haricinde Sarı-Lacivertli takımda çok sayıda futbolcu ile yollar ayrılacak. Bu sebeple yepyeni bir kadro yapılanması bekleniyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Bekliyoruz gelin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz gelin
    Cevapla
  • BVB 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bizim lige göre,sıkıya gelemeyen mücadeleden yoksun tembel,hayirli olsun alicisina...
    Cevapla
  • B gz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç istifa
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda ali koç ile yollar ayrılıyor Müjdeler olsun Fenerbahçe. Zulüm bitiyor
    Cevapla
  • BiGDiK 1 yıl önce Şikayet Et
    FB'nin bu dunyada kafa tuttugu tek dev GALATASARAY'dir. ve hicbir zaman ustunluk saglayamamistir :) ezilin durun anca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle