Bruma, Fenerbahçe'nin başına bela olacak!

Fenerbahçe'nin kiralık olarak Braga'ya gönderdiği Bruma, Portekiz ekibinde hayal kırıklığına neden oldu.

GİRİŞ 02.03.2023 07:29 GÜNCELLEME 03.03.2023 00:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yanlış hamlelerinden biri olarak görülen Bruma konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Sezon başında Bruma'yı zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralayan Fenerbahçe, oyuncuyu bir dönem kadroya bile almamış ama zorunlu opsiyon gereği 4.25 milyon euro bonservis ödemişti. Bu transferin hem ekonomik dengesi hem de performans skalası çok tartışılırken, hemen ardından da oyuncu Braga'ya kiralanmıştı. Yani Fenerbahçe, kadrosuna almadığı ve oynatmayı düşünmediği bir oyuncuyu, anlaşma gereği mecburen satın aldı ve sonra da kiralık olarak elden çıkardı!

FENERBAHÇE'DE BRUMA SORUNU

Bruma'yı Braga'ya kiralayan Fenerbahçe, anlaşmaya satın alma opsiyonu eklememesi ile de ayrıca dikkat çekti. Zira Kanarya, kendisi de ilk olarak oyuncuyu kiralamış ve satın alma opsiyonunu kabul etmişti! Ardından ise oyuncudan katkı alınamamasına rağmen mecburen transfer gerçekleşmişti. Şu an ise Braga, oyuncuyu satın almayı düşünmüyor...

Portekiz basınındaki habere göre Bruma'nın performansından memnun değiller ve yazın oyuncuyu geri gönderecekler. Braga'daki ilk maçında 2 gol atan ama ardından pek de etki gösteremeyen Bruma'nın, Fenerbahçe'deki süreci nasıl ilerleyecek? Oyuncuya 4.25 milyon euro ödendi ama kadroda düşünülmüyor ve kiralık olarak gittiği yerde de yine kalıcı olamıyor!

UMUTSUZLUK HAVASI

Bruma'yı Portekiz ekibi Braga'ya kiralarken oldukça umutlu olan yönetim, oyuncunun geri gönderileceğine dair geçilen flaş haberler ile ne yapacağını şaşırmış durumda. Şu anki tabloda ise oyuncunun hem bonservisi hem de maaşı ile büyük bir zarara sebep olacağı düşünülüyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’ın elinden kaptık aldık diye hava basıyordunuz. Ne oldu da şimdi tukaka oldu?
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    lüzumsuz faydasız .... defolsun be
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Utanç Kaynağısın Ali Koç... Gideydin İyiydi...
    Cevapla
  • Ua Zeytinburnu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza...
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    dede jesus ödesin parasını
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    gs de iş yapıyor birde ben bakiyim, al bak. ekmeği yenmiş futbolcularla işiniz ne kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle