Serdar Dursun 2 milyon Euro istedi

Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için transfere sıcak bakan Serdar Dursun ile Rakow arasında yapılan görüşmelerde maaş konusunda anlaşmaya varılamadı.

Serdar Dursun 2 milyon Euro istedi
Serdar Dursun 2 milyon Euro istedi
GİRİŞ 24.02.2023 11:31 GÜNCELLEME 24.02.2023 11:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Polonya Ligi takımlarından Rakow Czestochowa'nın talip olduğu Serdar Dursun, Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için bu transfere sıcak bakıyor. Ancak yapılan görüşmelerde maaş konusunda anlaşmaya varılamadı.

Rakow'un 800 bin euro yıllık ücret önerdiği Serdar'ın 2 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

KABUL EDERLERSE İMZAYI ATACAK

Sarı-lacivertli takımda 750 bin dolar kazanan 31 yaşındaki golcünün, isteğinin kabul görmesi halinde Polonya ekibine imza atacağı belirtildi.

Tecrübeli futbolcuyu çok isteyen Rakow'un ise rakamı 1.5 milyon euro seviyelerine çıkarması bekleniyor. Fenerbahçe, tarafların anlaşması halinde kolaylık sağlamaya hazır. 

Serdar, bu sezon ligde 10 maça çıkarken 1 gol ve 2 asistle oynadı. 

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Çok gülünç 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı yemiş
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki topcu degeri budur bizde yildiz. Aksam Ts nin yildiz kaymasini gördük Gelen yildiz giden sönük ne günlere kaldik
    Cevapla
  • CemO 1 yıl önce Şikayet Et
    Halı sahalarda bundan onlarca bulunuyor
    Cevapla