Enner Valencia oynamak istediği takımı açıkladı!

Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Enner Valencia, ülkesinin basınına konuştu. Ekvadorlu yıldız oynamak istediği takımı açıklarken sarı-lacivertlilerle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

GİRİŞ 23.02.2023 10:31 GÜNCELLEME 23.02.2023 10:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen isimlerden biri de Enner Valencia.

Bu sezona damga vuran isimlerden olan Ekvadorlu futbolcu ile sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor.

Öte yandan ülkesinin basınına konuşan Valencia, önemli açıklamalarda bulundu.

El Futbolero'ya röportaj veren tecrübeli golcü, oynamak istediği takımı açıkladı.

Muhabirin, "Emelec'e dönmek ister miydin?" sorusuna yanıt veren Valencia, "Evet, daha önce de size söylediğim gibi onlarla önce sözleşmeyi imzalarım ücreti sonra sorarım" ifadelerini kullandı.

Futbola başladığı kulüp olan Emelec'e duyduğu sevgiyi dile getiren Valencia, "Bütün formasyonumu Emelec'e borçluyum. Bana profesyonel futbolcu olma fırsatı verdiler" dedi.

Fenerbahçe hakkında da açıklamalarda bulunan Ekvadorlu yıldız, "Aileme ve bana gösterdikleri sevgiden dolayı orada kalmak isterim ama bu aynı zamanda kulübün de ne istediğine bağlı" şeklinde konuştu.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu maçlarda 23 gol atarken 4 de asist yaptı.

ENNER VALENCIA KİMDİR?

4 Kasım 1989 yılında Ekvador'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Caribe altyapısında başladı. Ardından CS Emelec'e transfer oldu. Sırasıyla Pachuca, West Ham United, Everton, Tigres UANL formaları giydi. 2020 yılında Tigres'ten Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer oldu. Ekvador Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan Valencia, görev aldığı 77 karşılaşmada 38 gol kaydetti. Forvet mevkisinde forma giyen tecrübeli yıldız, 1.77 cm boyunda. Valencia'nın güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Deneyimli golcünün sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koc Valencia ile kontrat uzatmaz ise harbiden beceriksizdir diyecegim. Golcü bulmak zor, gol atanini bulmussun daha neyin nazi bu ? 2+1 yildan ver adama 3 milyonu daha iyisini nasil bulacaksin ?
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    gitmeni istiyoruz.Boş beleş goller atan ama egositliği ile fazlasını kaçıran çakma forvet.Bir fenerli olarak ne Gs nin şu yaşındaki Gomisi nede BJK nin yakın zamanda aldığı ama vermek zorunda kaldığı werhaust ile kıyaslarım.yarısı penaltı ve boş kaleye atılmış goller.Bu kadar egoist ve egolu biri yok.İnşallah gider.Dedenin de vazgeçeceği yok böyle tiplerden.
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok umurunda idi sanki. Sor bakalım nekadar kazanıyor? Onu ilgilendiren odur.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    GOAT Serdar Dursun geri gelsin bence!
    Cevapla
  • ZAFER 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen görüşlerinize katılıyorum gerçekleri ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni transfer edelim, ne dersin ? Gelirmisin ?
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol izlemeyi birak. Penaltilari cikar, baska kim bu kadar gol atmis? Sanki Valencia gidince daha iyi birini getirecek Ali Koc...daha kötüsünü getirir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle