Valencia Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Valencia Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi
Valencia Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi
GİRİŞ 21.02.2023 22:45 GÜNCELLEME 22.02.2023 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varabilmiş değil. Yıldız golcünün önümüzdeki sezon Brezilya'da forma giymesi de ihtimal dahilinde.

Sarı-lacivertli formayla kariyer sezonunu geçiren 33 yaşındaki Ekvadorlu forvete sürpriz bir talip çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia'nın henüz Fenerbahçe ile sözleşme uzatmamasının nedeni olarak Brezilya'dan gelen teklif olarak gösteriliyor.

MENAJERİ KONUŞTU

Hakkında birçok transfer iddiası çıkan tecrübeli forvetin menajeri Chalo Vargas, oyuncusu hakkında konuştu.

Vargas, "Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayı umuyoruz. Enner, Fenerbahçe'de çok mutlu. Ama henüz kulüple bir anlaşmaya varamadık. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

BREZİLYA EKİBİ PEŞİNDE

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Internacional, Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia'yı radarına aldı. Ayrıca golcü futbolcu ile görüşmelerin başladığı da iddia edildi.

KRALLIKTA ZİRVEDE: ALEX DE SOUZA'NIN REKORUNU KIRABİLİR

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Kasımpaşa maçında attığı 4 golle birlikte tarihe geçti. Ekvadorlu santrfor, Alex de Souza'nın 28 gollük rekorunun ardından bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncu oldu. Enner Valencia bu alanda Fernandao, Roberto Soldado ve Robin van Persie'yi geride bıraktı. Ekvadorlu golcü futbolcu Enner Valencia, bu sezon sarı-lacivertli forma ile Süper Lig'de çıktığı 18 müsabakada 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Valencia, bunun yanında takım arkadaşlarına 4 kez gol pası verdi. Yıldız isim şuan Süper Lig'in gol krallığında zirvede yer alıyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • ZaZa 1 yıl önce Şikayet Et
    20 golün 12si penaltı la neyin gol kralı
    Cevapla
  • Allah kökünü kaza 1 yıl önce Şikayet Et
    7 gol penaltı gerikalan 5 i sen attın herhalde yazık yazık
    Cevapla
  • Cafer C 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söyleyen eziklere nasıl olsa ceza yok. At yalanı!..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nerde o günler defolup gitsin
    Cevapla