Nuamah ile anlaşma tamam! Kulübüyle kıran kırana pazarlık
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ernest Nuamah'la anlaştığı ve kulübü Nordsjaelland'la görüşmelerin sıklaştığı belirtildi.
Teknik direktör Jorge Jesus, skorer bir kanat oyuncusu talep ettiğini yönetime iletmişti. Portekizli hocanın kurmayları ve scout ekibinin radarına Ernest Nuamah girmişti.
Fenerbahçe geçtiğimiz hafta kulübü Nordsjaelland ile ilk teması kurmuştu. Sarı-lacivertliler, Nordsjaelland'a ilk aşamada 4 milyon euro önerdi.
Ancak Danimarka temsilcisi kapıyı 7 milyon euro'dan açtı. Fenerbahçe geleceği parlak oyuncuyu kaçırmak istemiyor. Ancak bu rakamlara çıkmayı da düşünmüyor.
İki kulüp arasında sıkı pazarlıklar devam ediyor. Sarı-lacivertliler 19 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmiş durumda.

SAĞ KANADI SEVİYOR
Ernest Numuah verdiği röportajda en çok sağ kanatta oynamayı sevdiğini söylüyor. Genç futbolcu dripling ve çalımlarla rakibi eksiltmeyi seviyor.
Numuah bu sezon ligde oynadığı 16 karşılaşmada 5 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.
Piyasa değeri ise 1.5 milyon euro olarak biliniyor.
-
Diriliş 3 yıl önce Şikayet EtGalatasaray bu oyuncuyu kap bence.Basel de oynayan Kasım NUHU.bence iyi bir oyuncu..Beğen
-
Nevzat 3 yıl önce Şikayet EtNumuah da kim la?Beğen Toplam 1 beğeni
-
Timoti 3 yıl önce Şikayet EtGalatasarayda devreye girerse fiyatı bir anda çıkar.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Levrock 3 yıl önce Şikayet Ettam aradigimiz oyuncu, derine dribbling yapip alan kazandirabilen dogru düzgün oyuncumuz yok, bu tarz oyuncular cok önemli, Süper Ligde bu tarz oyuncu sayisi cok az ve bundan dolayi futbolumuz izlerken o keyifi vermiyor. Premier Leagude hemen herkes bu özelliklere sahip.Beğen Toplam 3 beğeni