Valencia'nın Fenerbahçe'den istediği rakam belli oldu

Fenerbahçe'de sezonun flaş isimlerinden Enner Valencia, yeni sözleşme görüşmelerinde sarı-lacivertli yönetimden Batshuayi ile maaşların eşitlenmesini istedi.

GİRİŞ 18.02.2023 16:53 GÜNCELLEME 18.02.2023 17:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, bu sezon çok formda bir sezon geçiren 33 yaşındaki Valencia'nın, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için menajeriyle görüşmelerde bulunuyor.

Sarı-Lacivertlilerde yıllık 1.7 milyon euro kazanan Valencia'nın yönetimden takım arkadaşı Batshuayi ile aynı maaşı talep ettiği ileri sürüldü.

Belçikalı yıldızın 3 milyon euro almasından rahatsızlık duyan Ekvadorlu golcü, yöneticilerden maaşların eşitlenmesini istedi. Fenerbahçe'nin bunun üzere nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.



Temsilcisi Barcelona'nın ilgisini doğruladı

Ara transfer döneminde gelen teklifleri reddeden 33 yaşındaki forvetin temsilcisi Gonzalo Vargas da "Bizim amacımız Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak. Bu konuda da olumlu şekilde yol alıyoruz. Valencia, Barcelona'nın radarına girmiş bir oyuncu. Onu isteyenler tabii ki olacaktır ancak dediğim gibi ana hedefimiz burada kalmak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye 2020 yılında bedelsiz olarak Tigres'ten transfer olan Enner Valencia, sarı-lacivertli forma ile bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 23 gol atıp 4 asist yaptı. Süper Lig'de 20 kez gol sevinci yaşayan Ekvadorlu oyuncu, gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam az almıyor michy çok alıyor bence 3 verdiğiniz adamı düşürün...
    Cevapla
  • Akillanmadik!!!! 1 yıl önce Şikayet Et
    Akillanmadik!!!!Yeni sözleşme taraftarı değilim, yapilirsada sözleşmesi performansa dayalı olmalı yoksa yıllarca yatarak para kazanacaktır.
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    batshuayi 3 alıyorsa bu adam 5 almalı adam haklı
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen o paranın ne jandarma olduğunu biliyormusun! Sen bir dahisin ekonominin başına seni getirmek gerek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    neyi haklı 3.senesinde patladı diye mi? Barcelona b takımına evet! Fenerbahçe liyim ben!
    Cevapla
  • Xxww 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona diyerek transfer ücretini yükseltmek için ayak yapıyor menajer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle