Jorge Jesus'tan taraftara çağrı! "İnsanlar acı çekiyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Herkes imkanı doğrultusunda yardım etmeli. Çok fazla insan acı çekiyor." dedi.

Jorge Jesus'tan taraftara çağrı! "İnsanlar acı çekiyor"
Jorge Jesus'tan taraftara çağrı! "İnsanlar acı çekiyor"
GİRİŞ 17.02.2023 18:30 GÜNCELLEME 17.02.2023 21:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bugün başlayan ve cumartesi günü sona erecek kan bağışı kampanyasına; teknik direktör Jorge Jesus ve futbolculardan Mert Hakan Yandaş, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, İsmail Yüksek ile Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis ve basketbolcular destek oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kan bağışı kampanyasına destek olarak, "Hepimizin elinden geldiğince yardımcı olması çok önemli. Herkes imkanı doğrultusunda yardım etmeli. Çok fazla insan acı çekiyor." ifadelerini kullandı.

Kan verdikten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı kulübe teşekkür etti. 

Yunan çalıştırıcı, böyle durumlarda spor kulüplerinin sosyal anlamda hayatın farklı noktalarına da etki ettiğini diye getirerek, "Burada geçirdiğim sürede çok fazla insan geldiğini gördüm. Kulübün çağrısının nasıl büyüdüğünü gördüm. Sporun ve spor kulüplerinin, sahada mücadele etmenin yanında hayatın bu alanına yapabildiği etki de burada görülüyor. Zor bir süreç, bunun farkındayım. Kulübümün yaptığı organizasyon ve katılımla gurur duyduğumu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın teknik ekip ve oyuncuları yer aldı. Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu da kan bağışında bulundu.

Kan bağışı organizasyonuna katılan futbolculardan Mert Hakan Yandaş, sözlerine vefat eden vatandaşlara rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerek başladı.

İlk günden bu yana seferber olan herkese teşekkür eden Yandaş, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Allah razı olsun. İlk günden bu yana insanları teşvik ettiği için kulübümüze de teşekkür ediyorum. Kan bağışı çok önemli bir yardım. Bunu insanlarımız unutmasın. Orada hala yaralı vatandaşlarımız var. Kana çok ihtiyaç oluyor. Herkesi hem buraya hem de kan verebileceği bütün alanlara davet ediyorum. Birlik ve beraberlik, ülkemizin doğuşundan bu yana var. Kan vermeyi unutmayalım." şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli kulüpten daha önce yapılan açıklamada, "Üzüntümüzün tarifsiz olduğu bugünlerde yaralarımızı birlikte saracağız. Kızılay ile kan bağış kampanyası başlatıyor, 3 gün boyunca stadımızı kan bağışına açıyoruz. Depremden kurtulan, tedavi altında olan canlarımıza can olmak için herkesi kan vermeye davet ediyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın jesus yardım için büyük takımlarla karma takım yapın yabacı futbolcular türk futbolculara karşı geliride depremzedelere gitsin...
    Cevapla