Enkazdan 113 saat sonra kurtarılan Mesut, Arda Güler görüştü

Adıyaman'da depremin 113. saatinde kurtarılan minik Fenerbahçe taraftarı Mesut, hayranı olduğu Arda Güler'le telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 11.02.2023 17:43 GÜNCELLEME 11.02.2023 17:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde 113 saat sonra kurtarılan Mesut, Arda Güler'e seslendi. Minik afetzede, "Arda Güler ağabey seni çok seviyorum" dedi. Arda Güler, enkazdan çıkarılan Mesut ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dün Adıyaman'da 113 saat sonra enkazdan kurtarılan Mesut, sağlık ekiplerine söylediği "Arda Güler ağabey, seni çok seviyorum. Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Ağabey hocaya bir de söyleyin seni oynatsın. Seni oynatmıyor." sözleriyle gündem olmuştu.

Mesut'un bu sözlerine çok geçmeden cevap veren Arda Güler, daha sonra minik hayranı ile görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

"Senin gibi topçular milyonda bir geliyor"

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda enkazdan çıkarılan Mesut'un Arda Güler'e “Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için devam ağabey. Senin gibi topçular milyonda bir geliyor. Başarılar diliyorum” dediği ve Arda'nın da “Sağ ol kardeşim. Biz seni iyileşince tesislere bekliyoruz. Sana formamı vereceğim” şeklinde cevap verdiği görüldü.

Sarı-Lacivertli ekibin paylaşımına "Mesut, Arda abisi ile görüştü. En kısa sürede bir araya da geleceğiz Mesut, sen hepimize umut oldun." notu da düşüldü.


 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu din edinmeyin.
    Cevapla
  • fb1453 1 yıl önce Şikayet Et
    fb ,gs,bjk, trbzn taraftarı depremzede evlatlarımız, hepiniz şampiyonsunuz hepiniz kahramansınız.
    Cevapla
  • fb1453 1 yıl önce Şikayet Et
    mesutcum sen bir kahramansın. Allah sana hayırlı bereketli uzun bir ömür versin.
    Cevapla
  • gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    arda cım sen iyi bir insansın ve merhametlisin
    Cevapla
  • minik yürek 1 yıl önce Şikayet Et
    insallah jesus bunu görür cicugu kirmaz ardayi oynatir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle