Brezilya basını duyurdu! Jesus için kritik hafta

Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar mukavelesi bulunan tecrübeli çalıştırıcı konusunda kritik viraja girildi. Brezilya basınına göre; bu hafta içi federasyon yeni hocayı açıklayacak.

Brezilya basını duyurdu! Jesus için kritik hafta
Brezilya basını duyurdu! Jesus için kritik hafta
GİRİŞ 05.02.2023 10:17 GÜNCELLEME 05.02.2023 10:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Adı uzun süredir Brezilya Milli Takımı ile birlikte anılan tecrübeli çalıştırıcı konusunda bu hafta içinde belirsizliğin ortadan kalkması bekleniyor. Brezilya basınına yansıyan haberlere göre; Futbol Federasyonu bu hafta içinde bir araya gelecek ve yeni teknik direktörü açıklayacak. Jesus'un favoriler arasında olduğu belirtildi. Daha önce "Goal Brezilya", "Jesus, Brezilya'dan teklif geldiği anda düşünmeden bunu kabul eder. Fenerbahçe ile sözleşmesi sorun olmaz" şeklinde bir haber yapmıştı.

LİGİ TANIMASI BÜYÜK AVANTAJ

Adaylar arasında Mourinho ve Ancelotti gibi isimlerin de bulunduğu söylense de Jesus'un daha önce Brezilya'da çalışması ve ligi tanıması sebebiyle ön plana çıktığı kaydedildi. Aynı zamanda Brezilya'daki oyuncuların birçoğunun tecrübeli çalıştırıcıya sıcak baktığı da biliniyor. Brezilya Futbol Federasyonu'ndan resmi teklif gelmesi halinde Fenerbahçe Yönetimi'nin nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmiyor. Portekizli çalıştırıcının mukavelesi sezon sonunda biteceği için erken ayrılık halinde Sarı-Lacivertli ekibin tazminat alma hakkı bulunuyor.

ŞİMDİ Mİ SEZON SONU MU?

Jorge Jesus, daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe'deki işini yarıda bırakarak ayrılmayacağını söylemişti. Ancak Brezilya basını aynı fikirde değil. Bu hafta içinde Brezilya Futbol Federasyonu'nun yapacağı açıklama her şeyi belli edecek. Federasyon, Jesus'u sezon sonuna kadar beklerse zaten ortada bir sorun olmayacak. Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe ile mukavelesini tamamladıktan sonra Brezilya Milli Takımı'nın başına geçecek. Esas problem, Jesus'un bu görev için "Hemen" istenmesi halinde çıkacak. Ortalık karışabilir.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • alik 1 yıl önce Şikayet Et
    2 aydır jesusun aklı brezilyada kaldı gönderin gitsin. maçı okumayı çevirmeyide bıraktı şampiyonluk gitti. ismail kartal gelmeli. derbilerde sıfır çekti herşey bitti. ne yapıp edip beraberliğe oynayacaktı.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus giderse daha iyi olur.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç bırakma fb yi yoksa yoldan biri geçse o koltuğu oturup şampiyon yapar.Sende gönüllerin başkanısın bırakma fb liler ağlar sonra.
    Cevapla
  • çakalsınız? 1 yıl önce Şikayet Et
    Ula brezilya açıkla şu teknik direktörünü adam rahatlasın. Sizin yüzünüzden konsantesi boxuldu.
    Cevapla