Uğur Dündar: Hiçbir güç şampiyonluğumuzu engelleyemeyecek

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertlilerin haklarını gasp etmeye çalıştıklarını söyleyerek, "Hiçbir güç Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe'mizin şampiyonluğunu engelleyemeyecek" dedi.

Uğur Dündar: Hiçbir güç şampiyonluğumuzu engelleyemeyecek
Uğur Dündar: Hiçbir güç şampiyonluğumuzu engelleyemeyecek
GİRİŞ 04.02.2023 11:36 GÜNCELLEME 04.02.2023 11:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam ediyor. Toplantının başında Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar açıklamalarda bulundu. Konuşmasında sarı-lacivertlilerin, operasyona tabi tutulduğunu aktaran Dündar, "Fenerbahçe'nin bir operasyona tabi tutularak 3 puanımızın katledilmesi ve peş peşe haksızlıklara uğraması benim yüreğimde de sizler gibi isyan duyguları oluşturdu. Nedenlerini çok düşündüm, bana göre neden ortada. 3 Temmuz'da Fenerbahçe'miz hangi nedenle kumpasa hedef olduysa, bu yıl da bu sezon başlangıcından beri çeşitli girişimlerle puanlarımız gasp edilmeye başlandı ve Fenerbahçe hedef tahtasına oturtuldu" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe’nin haklarını gasp etmeye çalışıyorlar"

Uğur Dündar, futbol sistemi içinde 3 Temmuz kalıntısı bazı odaklar olduğunu ifade ederek, "Her Fenerbahçeli yürekten inanır ki Fenerbahçe dendiğinde akla Cumhuriyet gelir, akla Atatürk gelir. Fenerbahçe'yi engellemeye, Fenerbahçe'yi durdurmaya, Fenerbahçe'nin haklı puanlarını gasp etmeye çalışıyorlar. Fenerbahçe'ye sevdalılar, yönetimimizin arkasında her zamandan daha fazla birlik ve bütünlük içinde dimdik durmalıyız. Ya bir ve bütün olacağız ya da hedef tahtasının ortasında durup çeşitli saldırılara uğrayacağız. Fenerbahçe bir olup 3 Temmuz'da ne yaptıysa büyük gücünü tüm Türkiye'ye gösterdiyse bugünden itibaren de aynı gücü birlik ve kararlık içinde göstermelidir" diye konuştu.

"Hiçbir güç Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe'mizin şampiyonluğunu engelleyemeyecek"

Rakiplerinin yaptıkları provokasyonlara uzak durmaları gerektiğini söyleyen Dündar, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Yönetimin göstereceği hedef doğrultusunda ilerlememiz gerekiyor. Bugün başkanımız Ali Koç tarihi bir konuşma yapacak. Bazı görseller kullanacak. Uğradığımız haksızlıkları belge ve görüntülerle kimsenin itiraz edemeyeceği açıklıkla bilgilerinize sunacak. Bütün kumpaslara puanlarımızı gasp etme çabalarına açık açık sergilenen bilinçli operasyonlara kısacası Fenerbahçe'ye karşı her türlü girişime rağmen hepimiz kalben şuna inanıyoruz; hiçbir güç Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe'mizin şampiyon olmasını engelleyemeyecek."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • külhani 1 yıl önce Şikayet Et
    adam külhan beyi her ortam ve şartta ahaytı tehditle geçiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dede yin fenevlilere masallar anlatmis
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Uğursuz adam sen ordaiken şampiyonluk hayal.
    Cevapla
  • Misafır 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman yazıyorum Futbolu ve diğer spor dallarını fanatiklerden kurtarmadıkça ne seyir zevki kalır nede eğlence adı üstünde fanatik her şartta takımı destekler doğruyu görmez karşı takımı gömer vs vs Fenerbahçe iyi futbol oynuyor oynadıkları takımlarda canla başla mücadele ediyor doğru olanı yapıyor ancak yanlış olan her takım her takıma karşı canla başla oynamalı. Spor camiasındaki yöneticiler sadece sporla ilgilense her şey düzelir
    Cevapla
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    dünkü maçta hangi hakkınız gasp edildi? top oynayın kazanın.en az 10 maçı uzatmada kazanabildiniz.hiçbir büyük takımı yenemediniz hatta gs-bjk-ts a gol dahi atamadınız.küçük maçların büyük hocasını şişire şişire yaptığı ve yapamadığını göremediniz.hangi büyük takım bir oyuncuya talip olsa hemen atladınız,aptalca transferler yaptınız sonra şampiyon olmamızı hiçbir güç engelliyemez algısı,yemezler uğur dündar.sen program yaparkende sahte ve kugu olayları varmış gibi gösteriyordun şimdi yenilmeyen haklarınızı yeniyormuş gibi algı yapmaya çalışıyorsunuz. bundan sonra daha çoook seneler beklersiniz şampiyon olmayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle