Ferdi Kadıoğlu rekor ayrılık! Adım adım yuvadan uçuyor...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na İtalya'dan talip çıktı. Milli futbolcunun rekor bedelle sarı-lacivertlilerden ayrılma ihtimali yüksek.

Ferdi Kadıoğlu rekor ayrılık! Adım adım yuvadan uçuyor...
Ferdi Kadıoğlu rekor ayrılık! Adım adım yuvadan uçuyor...
GİRİŞ 04.02.2023 10:28 GÜNCELLEME 04.02.2023 10:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor maçı sonrası Fenerbahçe'de çok çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Takıma takviye yapmak adına mesai harcayan Fenerbahçe, bir yandan da mevcut oyuncularına teklifler almaya devam ediyor. Sarı-Lacivertlilerde rekor ayrılık adım adım gerçekleşiyor.

FENERBAHÇE'DE REKOR AYRILIK KAPIDA

Fenerbahçe'de harika bir çıkış yakalayan genç futbolcuya İtalya'dan bir dev talip daha çıktı. Sarı-Lacivertlilerin gözbebeği Ferdi Kadıoğlu için şimdi de Juventus devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu için Napoli ve Milan da nabız yokluyordu.

EN CİDDİ TALİP JUVENTUS

İtalyan basınında son dakika olarak geçilen habere göre Ferdi Kadıoğlu için en ciddi takım Juventus. Transferi sezon sonuna bırakmak istemeyen Torino temsilcisi, hem Fenerbahçe hem de oyuncuyla şimdiden anlaşıp transferi noktalamak istiyor.

MASADA 15 MİLYON EURO VAR, FENERBAHÇE'NİN TALEBİ 25 MİLYON EURO

Ferdi Kadıoğlu için masadaki rakamın 15 milyon euro olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin talebi ise bu rakamın oldukça yukarısı. Sarı-Lacivertliler başarılı oyuncusundan en az 25 milyon euro gelir beklerken, transferin bu rakama gerçekleşmesi durumunda hem Fenerbahçe hem de Süper Lig rekoru kırılmış olacak.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Jesus'un bu sezonki vazgeçilmez isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'de 20 maça çıktı ve 3 asistlik katkı verdi. 23 yaşındaki futbolcu 17 Mart 2022 tarihinde Fenerbahçe ile yeni sözleşme yapmış ve 4 yıllık imzayı atmıştı.

Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 32
  • ulusalcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Perreiranın aldıklarını satıyolar halbuki en iyileri onlar
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuş beyinliler çıkıp 14 Mayıs'la tehtit ediyor, 14 Mayıs'ta tüm Türkiye düşmanı gezicileri ve batıdan "Aferin" bekleyen uşaklara Doksan'a takacağız.
    Cevapla
  • kütahya m.çakır 1 yıl önce Şikayet Et
    transferle bu yorum..ne alaka
    Cevapla
  • ercan koç 1 yıl önce Şikayet Et
    yok 100 milyon euro
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense febe futbolcu satışlarını hep İtalya'ya yapıyor. Nede olsa bir çok İtalyan şirketi ile ortaklıkları var. Al gülüm ver gülüm için gayet müsait bir ülke.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk cepte. Sıra futbolcu satışında. Ferdi gibi yürekten oynayan başka kim var. Büyük düşünmeyenler başarılar elde edemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle