Ali Koç ve Jorge Jesus PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Erol Bilecik, Selahattin Baki, Burak Kızılhan ve Jorge Jesus, PFDK’ya sevk edildi.

Ali Koç ve Jorge Jesus PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç ve Jorge Jesus PFDK'ya sevk edildi
GİRİŞ 03.02.2023 19:36 GÜNCELLEME 03.02.2023 20:16
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Koç'un yanı sıra yöneticiler Erol Bilecik, Selahattin Baki ve Burak Çağlan Kızılhan "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" gerekçesiyle kurula gönderildi.

Adana Demirspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık'a kötü söylemde bulunduğu gerekçesi ile kırmızı kart gören Jorge Jesus, kaleci antrenörü Özden Özgün ile birlikte sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe Kulübü de kurula sevk edilirken, Atakaş Hatayspor, Trabzonspor, Yukatel Kayserispor ve Adana Demirspor'un da çeşitli gerekçelerle disipline gönderildiği aktarıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc az uyanik değil...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim,bunları yaparken haksızmıydı hayır.Peki o yapınca 5 maç verenler buna kaç maç verecekler.Sonrada adaletten bahsedecekler.Adaleti sadece futbolda aramayacaksınız,ödediğimiz vergilerde de adaletli olup kaçırmamak gerek.
    Cevapla
  • Gdgd 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takıma futbolcu göndermeyin en iyi boykotlwrdan biri
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak anlayışımız o kadar bozulmuşki bu jesusla terimi kıyaslar olmuşuz
    Cevapla
  • Ali Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce taraftarı yakında kendi adaletini kendi sağlar ise şaşırmam.Ligimiz ve hakemlerimizin seviyesi zaten çukur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle