Hakemle ne konuştular? Mert Hakan açıkladı

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'de Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Hakemle ne konuştular? Mert Hakan açıkladı
Hakemle ne konuştular? Mert Hakan açıkladı
GİRİŞ 02.02.2023 23:38 GÜNCELLEME 02.02.2023 23:38
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, Adana Demirspor maçının ardından konuştu. 

Karşılaşma 1-1 sona ererken orta saha oyuncusunun 14. dakikada attığı gol VAR kararıyla iptal edilmişti. 

Mert Hakan maçın ardından açıklamasında; "Maçın önüne geçen bir hakem var. Canımız yanıyor. Konuşmak istemiyoruz. Benim pozisyonuma yeni bir kural gelmiş dedi içeride. Onu geçtim. Michy'nin pozisyonu yüzde 100 penaltı. Enner'in pozisyonunda diz vuruyor, yüzde 100 penaltı. Samet'in var." dedi. 

Orta saha oyuncusu sözlerinin devamında; "Her şeyi geçtim. Miha'nın pozisyonunda ne düşünüyor, düdük ağzına gidiyor ama vazgeçiyor. İlginç şeyler oluyor." açıklamasında bulundu. 

Mert Hakan; "İlginç şeyler oluyor. Birileri çıktı konuştu, bir sürü şey değişti. Kamunun vicdanına bırakıyorum. Herkes açık gönüllülükle yorumlasın. Daha hiçbir şey bitmedi. Allah'ın izniyle buradan döneriz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Camiamız birlikte kalsın." sözlerini sarf etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 43
  • NEVZAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye 2011 den bu zamana operasyonlar bitmek bilmiyor. Bu hafta sabır taşı çatladı. 1-4 1-5 bitecek olan maç 1-1 bitiyor. Yazık 30 milyon insanı delirttiniz
    Cevapla
  • Dobra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu gibi numaraci bir adam daha görmedim. Kendi lehine karar olsa üzerine binbesyuz daha koyan cinsten biri. Kendi aleyhine olunca mağduru oynuyor.Karaktersiz futbolculardan biri. Adına layık biri değil kesinlikle
    Cevapla
  • Yunus1967 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan , bu gün senin için milat olsun, daha çok çalışıp , sıfır hata ile herkesi utandır inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tam bir sahtekar
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence var ile bizim Lig iyice bozuldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle