Fenerbahçe yeni transferi resmen duyurdu!

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde ile 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

GİRİŞ 30.01.2023 16:38 GÜNCELLEME 30.01.2023 16:50
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, İtalya temsilcisi Parma'dan transfer edilen Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.



6 milyon Euro bonservis bedeli ödendi

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır." ifadelerine yer verildi.



Oosterwolde: "Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum"

Jayden Oosterwolde imza töreninde, "Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla stat da buluşmayı dört gözle bekliyorum." dedi.



Selahattin Baki: "Hocamız takip etti ve karar kıldık"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, "Teknik Direktörümüz takıma dâhil etmek istediği sol bek tiplemesini izah ettikten sonra dersimizi çalıştık. Bizim taraf emin olduktan sonra oyuncuyu teknik heyete sunduk. Onlar da oyuncuyu çok beğendi. En sonunda hocamız takip etti ve karar kıldık. Bu sene yaşından dolayı yabancı limitinde de problem olmuyor. Çok iyi futbolcu ve çok iyi bir karakteri takımımıza kattık. Transfer sürecindeki zorlu anlarda da Sayın Başkanımız kendisi bizzat devreye girip transferi bitirmemize yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 57
  • Erdem Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Başkan, Yönetici , Hoca ,Taktisyen vs vs ama hiç bir şey değil.. Olur da bunlardan biri olmayı başarırsanız yazan arkadaşlar dediklerinizi yaparsınız :)
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    yılın transferi a l i K O Ç 4 yıldır her türlü hizmeti yaptığı Galatasaray a gidiyor - Fenerbajçe k O Ç tan kurtulmak için Galatasaray a 35 milyon euro artı fener in içindeki diğer Galatasaraylı savunma faciası Semih i bedelsiz verecek - Fener kurtuldu Şükürlerolsun
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    nen beğenmedim yaptığı müdahalelerde başka bir şey göremedim. oyuncuyu az buçuk ısırıyor ona da 6 milyon euro vermeye gerek yoktu bu bonservisi bor de oyuncunun alacağı para var Kim Youngun parasını boşa harcadınız.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir Futbolcu..Nokta
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da akil denen hiç birsey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle