Fenerbahçe, Borini için Karagümrük ile anlaştı!

Fenerbahçe, Fabio Borini'yi renklerine bağlıyor. Karagümrük, Fenerbahçe'nin 2 oyuncu artı para teklifini kabul etti.

GİRİŞ 30.01.2023 14:49 GÜNCELLEME 30.01.2023 16:57
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, bu sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fabio Borini'yi renklerine bağlıyor.

Fotomaç'ın son dakika haberine göre, Fenerbahçe Borini'ye karşılık Fatih Karagümrük'e Serdar Dursun ve kadrosuna katacağı Emre Demir'i kiralık olarak verecek. Kanarya bu iki oyuncunun yanı sıra İtalyan yıldız için 1.8 milyon euro bedel ödeyecek.

Fabio Borini, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 19 maçta görev aldı. 31 yaşındaki oyuncu 13 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • alik 1 yıl önce Şikayet Et
    fb geçen sene alamamıştı alırsa en iyi transfer olur.borini çok teknik ve kurnaz bir oyuncu. ligimizdeki en iyi orta saha oyuncusu
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Müjdeler olsun Fenerbahçe - 4 yıldır berbat bir performans gösteren zavallılar padişahı hiç bir işe yaramaz ne idüğü belirsiz ali K O Ç ile yollar ayrılıyor - K O Ç gidecek her şey çok güzel olacak - Gecenin en karanlık zamanı şafak sökmeden önceki dönemdir - Çoğu gitti azı kaldı - kurtuluş yakındır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi oyuncu...
    Cevapla
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Formda şuan takımın beyni olur. Bence iyi transfer hem ligi ve ülkeyi biliyor. Gayet iş yapar.
    Cevapla
  • pes 1 yıl önce Şikayet Et
    fb'nin pilot kulübü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle