Fenerbahçe, Keylor Navas'ı kaptırdı!

Fenerbahçe'ye Keylor Navas'tan kötü haber geldi. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Nottingham Forest, Dean Henderson'un yokluğunda kaleye tecrübeli file bekçisi Keylor Navas'ı getirmek istiyor.

Fenerbahçe, Keylor Navas'ı kaptırdı!
Fenerbahçe, Keylor Navas'ı kaptırdı!
GİRİŞ 29.01.2023 10:43 GÜNCELLEME 29.01.2023 22:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adı Fenerbahçe ile anılan Keylor Navas'ın yeni kulübü belli oldu. Paris Saint-Germain'de istediği forma şansını bulamayan tecrübeli file bekçisi, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti. İngiliz kulübü görüşmeler sonrası Keylor Navas ile anlaşmaya vardı.

KEYLOR NAVAS İMZA ATMAYA YAKIN

Nottingham Forest'da transferde öncelik orta sahaya verilmiş, kaleci takviyesi rafa kaldırılmıştı. Ancak Dean Henderson'un Leicester City ile karşılaştıkları maçta kalçasından sakatlanması sonrası kaleci transferi zorunlu hale geldi. PSG'den ayrılmaya hazırlanan, Keylor Navas, Nottingham Forest'a imza atmaya çok yakın.

GENE GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçtiğimiz transfer döneminde kalesine takviye yapmak isteyen İngiliz kulübü tecrübeli file bekçisi ile görüşmüştü ancak PSG yönetimi transfere karşı çıkmıştı. Şu anki kadro yapılanmasında Keylor Navas'ı düşünmemesi sonrası PSG heyeti transfere zorluk çıkarmayacak. Düşme potasının hemen üstünde bulunan Nottingham Forest, önümüzdeki haftalarda alacağı puanlarla birlikte kötü durumdan kurtulmak ve kendini garanti altına almak istiyor.

FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI

Sarı-lacivertli ekip Altay Bayındır ile yaşadıkları belirsizlik sonrası Keylor Navas'ı radarına almıştı. Ancak istenen bonservis bedeli sonrası Fenerbahçe heyeti transferi rafa kaldırdı.

KEYLOR NAVAS KİMDİR VE İSTATİSTİK

15 Atalık 1986 tarihinde San Isidro de El General'de dünyaya gelen Keylor Navas profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Deportivo Saprissa'da start verdi. Keylor Navas daha sonra Albacete, Levante, Real Madrid ve Paris Saint-Germain kalelerini korudu. Keylor Navas Kosta Rika Milli Takımı formasıyla 110 maçta görev yaptı. Keylor Navas kulüp kariyerinde kazandığı 24 kupayla dikkat çekiyor. 100 maç barajını aştığı Real Madrid'de 162 karşılaşmaya çıkan Keylor Navas, Paris Saint-Germain macerasında 108 kez sahne aldı. Deportivo Saprissa deneyimi 78 maç olan Keylor Navas Levante macerasında 70 müsabakaya çıktı. Keylor Navas Albacete Balompie defterini 36 maçla kapattı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak FB'ye hakemler yeter yeni transfere gerek yok...
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus istiyorsa kesin cöptür
    Cevapla
  • Baloncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların haberine göre Altay’da iki ay önce €50milyon’a premier lige gidiyordu zaten.
    Cevapla
  • Yunus1967 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi kaleci mi yok , başka bulsunlar, ayrıca Mert Müldür iyi futbolcu bence alınmalı.
    Cevapla
  • Seyahatname 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş adam 36 yaşında be tamam Altay dan iyidir de Altay dan her kaleci iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle