İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe Barcelona'nın kapısını çaldı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Barcelona'da istediğini bulamayan Emre Demir için devrede olduğu iddia edildi.

İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe Barcelona'nın kapısını çaldı
İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe Barcelona'nın kapısını çaldı
GİRİŞ 28.01.2023 23:06 GÜNCELLEME 28.01.2023 23:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için İspanya'dan transfer iddiası geldi. 

2 milyon Euro'ya kadrosuna katacak

Madrid merkezli Relevo'nun haberine göre Fenerbahçe, Emre Demir'i kadrosuna katacak. Yine haberde yer alan bilgiye göre sarı-lacivertliler transferi 2 milyon Euro karşılığında tamamlayacak. 

Bu sezon sadece 24 dakika oynadı

Emre Demir, bu sezon Barça Athletic'de 24 dakika süre buldu. Barcelona'nın B takımı İspanya'nın 3. lig seviyesinde mücadele ediyor. 

Barça'ya Kayserispor'dan transfer olmuştu

Genç on numara oyuncusu Temmuz 2022'de bonservisiyle Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olmuştu. 19 yaşındaki oyuncu 2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. 

Barcelona B takımı; oyuncunun geleceği netleşene kadar kadrodan çıkarıldığını açıkladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah fenerbahçeye ali koçu ceza olarak vermış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    elindeki ardayı oynatmayan bu çocuğu neresinde oynatacak
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel bir seçim. Helal sun scout gurubuna. Her ne kadar Barcelona da top oynatilmadiysa da mükemmel bir orta saha ve santrafor arkası. Oynadığı o 24 dk yeter zaten onu bir fb linin kesfetmesine. Alın tabi genclere ihtiyaç var fb de. Nede Olsa şişirme bonservis haberi yaparak sattık diyorsunuz. Bunuda üçe alır oynatmaz sonra da on milyona kiraladık dersiniz. Hemen alın hemen. Hatta jk avrupaya giden GS dende giden Avrupa görmüşler var onları da hemen alin. Bu GS korkusu size daha ne hatalar yaptıracak.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonunda ali K O Ç ile yollar ayrılıyor Ali yi bedelsiz olarak hatta üstüne 10 milyon euro vererek isteyen e veririrz - arkasından da Allah razı olsun kurtardın bizi bu beceriksizden deriz yokmu sevaba girmek isteyen birileri alin bu ali yi
    Cevapla
  • peki ama 1 yıl önce Şikayet Et
    boş transfer olur elimizde arda var oynatılmıyor
    Cevapla