Ünlü gazeteci Fenerbahçe'nin transferini duyurdu!

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Jayden Oosterwolde'nin transferi için 7 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığını duyurdu.

Ünlü gazeteci Fenerbahçe'nin transferini duyurdu!
Ünlü gazeteci Fenerbahçe'nin transferini duyurdu!
GİRİŞ 27.01.2023 14:22 GÜNCELLEME 27.01.2023 15:24
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yeni sol bekini İtalya'da buldu. Sarı-lacivertliler, adı bir süredir gündemde yer alan Jayden Oosterwolde için Parma ile anlaşma sağladı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Fenerbahçe, Hollandalı futbolcunun transferi için Parma'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.



Sonraki satıştan yüzde 20 pay verilecek

21 yaşındaki futbolcu, kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin, Oosterwolde ile 2027'ye kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Parma Kulübü, Jayden Oosterwolde transferinde sonraki satıştan yüzde 20 pay alacak.

Maç kadrosuna alınmadı

Parma'da bu sezon 19 maça çıkan Oosterwolde, 1 kez fileleri havalandırdı. Jayden Oosterwolde, Parma’nın yarın Cosenza ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.


Jayden Oosterwolde kimdir?

Jayden Oosterwolde, 26 Nisan 2001 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi. Surinam asıllı oyuncu, futbola Z.A.C. Zwolle altyapısında başladı. Genç sol bek, 2012 yılında Twente altyapısına transfer oldu. Oosterwolde, 2020 yılında Twente ile profesyonel sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki futbolcu, Twente'de geçitdiği 1.5 sezonun ardından Parma'ya kiralandı. Hollandalı oyuncu, sezon başında İtalyan ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezon Serie B'de 17 maça çıkan Jayden Oosterwolde, 1 gol attı. 1.89 boyundaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 37
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalecin YOK Senin... Altay ı bırak, zorlama... Tecrübeli bir kaleci al.. Zajc ı SAKIN BIRAKMA... HATA OLUR..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seri B deki adama 7,5 milyon Euro mu verildi.... Aman YA RABB'İ... AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRASIM GELİYOR...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yönetim REZALET... Teknik Adamın elinde KUKLA...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç baskan fenev sampiyon
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağalarım bizimle eğleniyir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle