Arda, Jesus'un ülkesinde de popüler oldu!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Jorge Jesus'un ülkesi Portekiz'de de dikkatleri çekmeyi başardı. Benfica, Porto gibi devler milli futbolcuyu takibe aldı.

GİRİŞ 23.01.2023 09:31 GÜNCELLEME 23.01.2023 10:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kupada Rize'yi eledikleri maç sonrası ligde Ümraniye ile oynayacakları karşılaşmanın stadına serzenişte bulunmuştu.

Jesus ayrıca "Portekiz benden dolayı Fenerbahçe'nin maçlarını canlı izliyor, böyle statlar Süper Lig'e yakışmıyor" demişti.

Tecrübeli hocanın ülkesindeki takımlar sadece Jesus'un sahadaki sonuçlarına bakmıyor. Jesus'un takımındaki oyuncuları da mercek altına alıyor. Performansıyla futbolseverlerin sevgilisi olan Arda Güler, Portekiz'de de tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Benfica ve Porto, 17 yaşındaki yıldızı transfer listelerine yazdı.

Yönetim, 25 Şubat'ta 18 yaşına girecek Arda ile profesyonel bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda kapısı bir hayli çalınacak gibi görünüyor. Bilindiği üzere Portekiz, genç yıldızlar için tam bir vitrin. Buna son örnek de Benfica forması giyen Joao Felix'in 127 milyon Euro gibi astronomik bir rakamla Atletico Madrid'e gitmesi.

Rizespor ile oynanan kupa maçına ilk 11 başlayan ve Zajc'ın golüne asist yapan Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla mücadele ettiği 3 kulvarda da asist yapma başarısı gösterdi.

TARAFTAR ARDA'YI İLK 11'DE İSTİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar, son günlerde sosyal medyada yaptığı açıklamalarda Arda Güler'e destek veriyor.

Sarı-Lacivertli taraftarlar Arda Güler'in ilk 11'in direkt oyuncusu olması gerektiğini ve Jorge Jesus'un bu konuda daha cesur davranmasının şart olduğunu dile getiriyorlar.

Arda Güler, Gaziantep deplasmanında da iyi bir performans göstermişti.

17 yaşındaki futbolcu bu sezon 15 maça çıktı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Yavuzakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cesusmudur nedir bir an önce defolması lazım
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ikili zajc ve İsmail yüksek önlerinde arda olsa daha ileri oynayan bir takım olur arao el freni çekip araba gibi yapıyor takımı
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir jesus un dikkatini çekemedi ne hükmetse
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    kanatta oynamamali, Crespo veya Zajc yerine forvet arkasi oynamali. Arao Arda ikilisi sürekli ilk 11 olmali bence.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne ilgictir ülkemizde oynarken göremediğimiz arda her yerde popiler bence acilen futbolu bırakıp baş rollerini kendisinin oynadığı bir sinema filmiyle sahneye cikmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle