Alman devi, Ferdi için kesenin ağzını açtı!

Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artıyor. İddialara göre Alman devi, milli futbolcuyu transfer etmek için elinden geleni yapmaya hazır.

GİRİŞ 22.01.2023 09:22 GÜNCELLEME 22.01.2023 23:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı oldu. Genç yıldız performansıyla dünya devlerini peşine taktı. İsmi Avrupa devleri ile anılan Ferdi Kadıoğlu için Alman ekibi kesenin ağzını açtı.

BORUSSİA DORTMUND'UN GÖZÜ FERDİ KADIOĞLU'NDA

Alman ekibi Borussia Dortmund'un, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine aldığı öğrenildi. Dortmund'un, devre arası transfer döneminde Ferdi'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlaması bekleniyor. Alman devi, Sarı-lacivertlilerin kapısını 15 milyon euroluk teklifle çalması düşünülüyor.

TEKNİK DİREKTÖR İSTİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nu Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic'in istediği öğrenildi. Hırvat asıllı Alman hocanın, yönetime sunmuş olduğu transfer listesinde ilk isim olarak Kadıoğlu dikkat çekiyor.

İSTATİSTİK

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bunların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2288 dakika süre alan 23 yaşındaki milli oyuncu, 2 asistle skora etki etti.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedeninde fabrika ayarlarını bozdular. Dede D.Kiev maçının tekrar oynamak isterim gibi yenildiği TS ve GS maçlarını tekrar oynamak isterim gibi bir iddialı lafını duymadığım müddetçe liğ şampiyonluğuna asla innmam. Dede Avrupa liği gibi vitrin olmadığı için Türkiye ligini ciddiye ve kale almıyor.
    Cevapla
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir joker. Kaleye koy kalede oynasın. Ofans defans her şey var. Aferin Ferdi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu yalan haberlerden bıktım haber kaynakları belirli bir merkez kimseye bir teklif geldiği yok. futbolcuya gaz veriyorlar FB maçlarına yoğunlaşmasını engel oluyorlar. GS li TS li BJK li bir oyuncu için neden birden fazla bu haber çıkmıyor. Bu enteresan. GS li icardi için sadece magazin haberi çıkıyor. bu derin medya kim isterse onu şampiyon yapıyor.
    Cevapla
  • Beytullah Ergen 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi çok sağlam ve karakterli bir futbolcu, Dortmund onun için doğru bir adres...
    Cevapla
  • Baki 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah pekii alman devi kimse onların haberi varmı ve ne için alacak top toplayıcı olarakmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle