Fenerbahçe'den Necati Ateş paylaşımı! "Haddini aşan..."

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının ardından canlı yayında sarf ettiği sözler üzerine spor yorumcusu Necati Ateş'i kurumuna şikayet etti.

Fenerbahçe'den Necati Ateş paylaşımı! "Haddini aşan..."
Fenerbahçe'den Necati Ateş paylaşımı! "Haddini aşan..."
GİRİŞ 17.01.2023 14:35 GÜNCELLEME 17.01.2023 16:00
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında yorumlayan Necati Ateş Gaziantep FK forması giyen Ertuğrul Ersoy için, "Bugün Fenerbahçe'nin kazanması için her şeyi yaptı." ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe'den bu açıklamaya tepki geldi.

İşte sarı lacivertlilerden yapılan o açıklama;

"Kulübümüz, Trt Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır."
 

Necati Ateş’in yorumu sonrası Fenerbahçe taraftarı çılgına döndü!Necati Ateş’in yorumu sonrası Fenerbahçe taraftarı çılgına döndü!

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Cüneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu gün mü Necati hep böyleydi. Hadi futbolcuyken hoş görüyorduk. Üzerinde forma vardı. Ama yorumculuğa başlayınca üzerindeki formayı çıkaramadı. Aşırı taraflı yorumculuk yapılmaz.
    Cevapla
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    necati ateşi kınıyoruz. gs nin beleşten kazandıklarını söylese daha doğru olurdu.sivas maçı,fb maçı,alanya maçı üçünüde hileli kazandı.hakem hatalarıyla kazandı.
    Cevapla
  • Hafız 1 yıl önce Şikayet Et
    onu da siz söyleyin. zaten söylüyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    trt de birde tombik ts li var.o nejatiden daha beter
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb haklı. Necati TRT sporda yorumcu olacak kapasitede değil. Gs tv de olur ancak bu görüşleriyle. NOT: FB li değilim.
    Cevapla
  • Lale 1 yıl önce Şikayet Et
    bende GS li değilim
    Cevapla
  • Uyandırıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Takımının formasını üzerinde her an taşıyanlar spor yorumculuğu yapmasın. Gitsin takım yorumcusu olsun. Yazık doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen insanların olduğu bir devirdeyiz. Ahir zamandayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle