Fenerbahçe'de taraftarı kahreden haber! 2 yıldız takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe'de transfer teklifleri alan Enner Valencia ve Ferdi Kadıoğlu'nun devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

GİRİŞ 17.01.2023 09:52 GÜNCELLEME 17.01.2023 10:22
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Bu sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken yıldız isimler Valencia ve Ferdi Kadıoğlu için teklifler alan Fenerbahçe'de taraftarı üzecek gelişmeler yaşandı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Valencia'nın adı birçok kulüple anılıyor. 33 yaşındaki golcüye talip olan takımlardan biri de Cruz Azul olmuştu.

Meksika ekibinin başkanı Victor Velazquez, Enner Valencia transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"VALENCIA'YI İSTİYORUZ"

TNT Sports'ta yer alan habere göre; Velazquez, Valencia'yı transfer etmek istediklerini doğruladı. Haberde Cruz Azul'un Enner Valencia ile birlikte Galatasaray'ın eski yıldızı Radamel Falcao'yu da transfer etmek istediği vurgulandı.

Enner Valencia'ya Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Serie A ve MLS takımlarının da ilgisi bulunuyor.

FERDİ'YE DEV TALİP

Sarı-Lacivertli ekipte gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatlerini üstüne çeken bir başka isim olan Ferdi Kadıoğlu için de son olarak Alman devi devreye girdi.

Ajansspor'un haberine göre; Alman ekibi Borussia Dortmund, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine aldı. Devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlere başlaması bekleniliyor.

YAPILACAK TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar bulunan Ferdi Kadığolu için Alman devi, kapıyı 15 milyon euro ile çalacağı ifade edildi. Genç oyuncunun güncel değeri ise 12 milyon euro olarak gözükmekte.

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Edin Terzic, genç bek oyuncusunu beğenerek transfer edilmesini istedi. Hırvat asıllı Alman teknik adam yönetime transfer listesinde ilk isim olarak Kadıoğlu'nu sunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ile bu sezon Süper Lig'de 17 karşılaşmada forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Genç bek oyuncusu gol katkısı veremedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada boy gösterdi.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altay neden gitmiyor o gitsin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'ın buz gibi gölü yendi yazıklar olsun TFF gs
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener haberinin altına Galatasaray ile ilgili yorum yapmak ilginç, takımından bu kadar mı ümidini kestin?
    Cevapla
  • doğruyu söyler 1 yıl önce Şikayet Et
    Ferdiyi, irfan canı ve Altayı gs ın istediğini biliyoruz. Ferdiye yazık oluyor fb de. gitsin gs da oynasın, oradan ya barcelonaya, real madride veya bayern münihe gider. ama fb de kalırsa gideceği kulüp ümraniyespor veya keçiörengücü olur.
    Cevapla
  • Klasik 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs hangi futbolcuyu gönderdi saydığın takımlara
    Cevapla
  • Cafer C 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan sizi baya bi korkutmuş Fener'in kadrosu. Az ötede oynayın...
    Cevapla
  • Fjgjkh 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadan yorum yapmışsın belli
    Cevapla
  • Ssss 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin beynini kuşa taksak kuş ters uçar
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    ya onlar kalırlarsa bu sefer gençler yol açılmayacak bırakın gitsinler ya onları almak bile hata şu anda Galatasaray'ın önünde bile 7 tane 6 tane 7 tane 8 tane futbolcu var Onlar tek tek hepsini alıştırması lazım Okan aralara sokup Bak o defanstaki çocuk tamam
    Cevapla
  • YaSabır 1 yıl önce Şikayet Et
    ya hala anlamadınızmı güzel kardeşlerim TC nin yüzüncü yılında gs şampiyon yapılacak var konuşması acıklasın dendi ne oldu 3 puan cepte boş yere başka taraftarlar umutlanmasın türkiyede futbo sahada oynanmıyor
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadıköy de febe :0 Galatasaray:3 halen şoku devam ediyor.
    Cevapla
  • CİMBOM 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray iyi oyunculara sahip...Halen anlamayanlar var..Bir gün de doğru konuşun...Beşiktaş, başakşehir, fener niye yenildi?..Hakem ne yaptı ki?..Bırakın boş şeyleri...Galatasaray yıldız oyuncular iler dolu..Seferoviç gibi oyuncu bile yedek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle