Fenerbahçe'den Nemanja Bjelica açıklaması

Fenerbahçe Beko, sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Nemanja Bjelica'nın yapılan kontroller sonucunda baldır bölgesinde ödem tespit edildiğini duyurdu.

Fenerbahçe'den Nemanja Bjelica açıklaması
Fenerbahçe'den Nemanja Bjelica açıklaması
GİRİŞ 16.01.2023 18:32 GÜNCELLEME 16.01.2023 19:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Uzun süredir sakatlığı bulunan ve bu sebeple parkelerden uzak kalan Bjelica, kendisi için belirlenen özel antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyordu.

Bu hafta takımla çalışmalara başlaması beklenen yıldız basketbolcudan yine kötü haber geldi.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamaya göre daha önce sakatlık yaşadığı bacağında ağrı hisseden Bjelica'nın yapılan kontroller sonucunda baldır bölgesinde ödem tespit edildiği duyuruldu.

"Sporcumuz bireysel idman programını takip etmektedir"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bir süredir kendisi için belirlenen bireysel idman ve tedavi programını takip eden ve bu süreç kapsamında bu hafta takım idmanlarına dahil olması planlanan Nemanja Bjelica, yaptığı bireysel antrenman esnasında daha önce sakatlık yaşadığı bacağında ağrı hissetmiş ve yapılan kontroller sonucunda baldır bölgesinde ödem tespit edilmiştir. Sporcumuz, bu bölgedeki ödemin geçmesine yönelik tedavi ve bireysel idman programını takip etmektedir. Durumu günlük olarak değerlendirilecek olan Nemanja Bjelica’nın önümüzdeki hafta içerisinde kademeli olarak takım idmanlarına başlaması planlanmaktadır."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • OF'lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak FB
    Cevapla
  • Anti gs=ts 2 yıl önce Şikayet Et
    Mhk şampiyonu ağlak tese.
    Cevapla
  • Dadaş 25 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel olacaksa Ali koç gitmesin..kalsın..
    Cevapla
  • fenerbahceli biri 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc sizin tabirinizle günah cikar bizim tabirimizle bir kurban kestir fakir fukarayi sevindir sadaka ver gönül al aziz yildirimdan helallik al , alki islerin yolun da gitsin özledigimiz sampiyonluklar gelsin
    Cevapla
  • Bir Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer adam Müslümansa, ona isnad ettiğin küfür sıfatı sana döner, aklını başına al!
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    a l i K O Ç istifa a l i K O Ç gidecek dertler bitecek a l i K O Ç gidecek her şey çok güzel olacak
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bile bile aldınız sakat adamı, beceriksizler !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle