Jorge Jesus: Daha önceki takımlarda böyle bir şey görmedim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Bu sezon 6. kez eksik kaldık. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey görmemiştim." dedi.

Jorge Jesus: Daha önceki takımlarda böyle bir şey görmedim
Jorge Jesus: Daha önceki takımlarda böyle bir şey görmedim
GİRİŞ 08.01.2023 21:46 GÜNCELLEME 08.01.2023 23:55
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3-0 kaybettikleri Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Jorge Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Alışık olduğumuzun dışında hata yaptık"

"Bir sorumlu varsa benim. Normalde Fenerbahçe'nin alışık olduğumuzun dışında çok fazla hata yaptığımız bir maçtı. İlk yarıda daha fazla pozisyon üreten taraf bizdik. Galatasaray seken toptan golü buldu. İkinci yarıya iyi başlamıştık ama 2-0 ve kırmızı kart sonrası bizim için işler zorlaştı."

"Ligin şampiyonu belli olmadı"

"Galatasaray daha sakin kalan taraftı. Oyuncularıma 'Bu maçı kazanan ya da kaybeden şampiyonu belirlemeyecek' demiştim. Ligin şampiyonu belli olmadı. Rakibin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik."

"Bir sorumlu varsa benim"

"Bu sonucun, sahada olanların sorumlusu benim. Ne başkanımız, ne futbolcularımız. Hele başkanımız hiç değil. Başkanımız bana çok inanıyor, Portekiz'e kadar gelip beni ikna etti. Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan ayırmayacak. Bir sorumlu varsa benim."

"Kısa süre önce herkese göre ligin en iyisiydik"

"Transferi konuşmak şu an önemli değil. Daha önümüzde maçlar var. Kısa süre önce herkese göre ligin en iyisiydik. Rakibimiz önümüze geçti. Bu tarz maçlarda daha kararlı olmalıyız."

"Daha önce böyle bir şey görmedim"

"Maçın ikinci yarısında işler bizim için karmaşıklaştı. Oyuncularım gergindi. Bir kişi eksik olunca işler zorlaştı. Bu sezon 6. kez eksik kaldık. Bunu çözmeliyiz. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey görmemiştim."

"Bu maçta en az suçsuz başkanımız"

"Bugün stadyumda yapılan organizasyon için başta başkanımızı, yönetimimizi ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel atmosfer oluşturulmuştu. Uzun zamandır böyle bir atmosfer görmemiştim. İşte Fenerbahçe budur. Bu maçta en az suçsuz başkanımız, yönetimimiz ve taraftarlarımız. Aynı birlikte devam ettirmemiz gerekiyor. Çok dengeli bir lig. İmkan olursa bir iki pozisyon için değerlendiriyorduk. Bu aldığımız mağlubiyet transferdeki düşüncemizi değiştirmeyecek"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 49
  • Çarşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam akıllı kanattan orta kesen oyuncu yok GS son yılların en iyi futbolunu oynadı net bir skor temiz bir maç oynadı GS yi tebrik ederim
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus: "Kısa süre önce herkese göre ligin en iyisiydik" diyoR. O Karadeniz takımlarıyla karşılaşana kadardı. Önce Giresunspor, sonra Trabzonspor. Son darbeyi de Gs vurdu.
    Cevapla
  • Gonya 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Karadeniz takımı mı ? :):):)Hah hahahhhh
    Cevapla
  • SaitÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    hoca sen pedro, king, szlai, s.aziz ve rossi gibi oyuncularla bu takımı şampiyon yapamazsın king ve pedro küme düşen takımlardan transfer edildi
    Cevapla
  • Kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir maçla teknik direktörü yargılamamak gerekiyor. Fotoğrafa bütünsel bakmak gerekiyor. Teknik direktör çok iyi.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu bize söylemeyeceksin. Takımın sorumlusu veya teknik direktörü biz değiliz. Git teknikdirektörüne yada başkanına sor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle