VAR uyardı! Fenerbahçe 10 kişi kaldı

Fenerbahçe'de oyuna ikinci yarıda giren İrfan Can Kahveci, kırmızı kart gördü ve sarı-lacivertli ekip maçı 10 kişi tamamladı.

VAR uyardı! Fenerbahçe 10 kişi kaldı
VAR uyardı! Fenerbahçe 10 kişi kaldı
GİRİŞ 08.01.2023 21:24 GÜNCELLEME 08.01.2023 21:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide sarı-lacivertli takım 10 kişi kaldı.

Mücadelenin 70. dakikasında oyuna giren İrfan Can Kahveci, 85. dakikada Dubois'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Devamında pozisyonu VAR'da inceleyen hakem Halil Umut Meler, sarı kartı iptal ederek kırmızı kart gösterdi. İrfan Can'ın oyundan atılmasıyla Fenerbahçe mücadelenin geri kalanını 10 kişi tamamladı.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • SaitÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    i.can, s.aziz, M.hakan, rossi, szlai, pedro, king kesinlikle bu takıma göre değil çok basit oyuncular king ve pedro kendi liglerinde küme düşen takımlardan transfer edildi şampiyonluğa oynayacak takıma
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz İrfan Canı her zaman ağır ceza yemekten kurtarırsanız işte sonuçlarına böyle katlanmak zorunda kalırsınız. Geçen yıl Trabzon Spor maçında herif Siopisin ayağının üzerinde resmen dans etti herife bir maç ceza verdiler. Halbuki o hareketin karşılığı en az 5 maç resmi müsabakalarda men cezası olmalıydı. Caner Erkin Beşiktaşta iken 10 maç ceza verdiler yönetim hak ettiği gerekçesi ile doğru düzgün savunmadı bile ama ondan sonra ne oldu? Caner kendisini biraz toparladı. Kimin oyuncusu olursa olsun adam gibi top oynamıyorsa kesin cezasını yoksa kendiniz elinde kalırsınız, nasıl olsa takımım arkamda deyip aynı hareketleri sürekli tekrar eder ve en kritik maçlarda sizi 10 kişi bırakır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    var olmasa göstermeyecekti gs gösterdiği rahat kartları fb 'ye göstermedi artı bariz failleri bile görmezden geldi .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    3 senedir aynı oyu aynı fili beyaz sayfalarda kalmadı bitti
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Irfani geldi geleli cok simarttiniz GS sampiyonlugu hakediyor iki sezondur takimi eziyolar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle