Fenerbahçe'nin yeni Arda'sı! Devler peşine düştü

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve Göztepe'ye kiraladığı Emir Ortakaya performansıyla devlerin dikkatini çekti.

GİRİŞ 08.01.2023 14:23 GÜNCELLEME 08.01.2023 15:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Göztepe'ye kiraladığı Emir Ortakaya'ya Avrupa'dan talipler var. 18 yaşındaki genç savunma oyuncusu Emir Ortakaya, Göztepe'de düzenli forma giymesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fenerbahçeli Emir Ortakaya, istikrarı ve oyun stili ile Avrupa kulüplerinin gündeminde.

EMİR ORTAKAYA İÇİN BEKLENTİ 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve Göztepe'ye kiraladığı Emir Ortakaya'ya Avrupa'dan ciddi talipler var. Daha Fenerbahçe A takımı forması giymeden milyon eurolar vadeden 18 yaşındaki Emir için Southampton, Lyon ve Marsilya transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin genç yetenek için ilk etaptaki beklentisi ise 15 milyon euro.

GÖZTEPE'NİN GÖZDESİ OLDU

18 yaşındaki stoper, Göztepe formasını üzerini geçirdikten sonra bir daha bırakmadı. TFF 1. Lig'de 16 ve Türkiye Kupası'nda 2 maçta olmak üzere toplam 1594 dakika süre buldu.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN PAYI

2004 doğumlu Emir Oratakaya, 2021 yılında Barış Alıcı'nın bonservisine karşılık Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe U19 takımına geldi. Yapılan anlaşma gereği oyuncunun satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si Gençlerbirliği'nin olacak.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik FB liyom ama artik iyice sogumaya basladim adam gibi futbolun icinden gelenler yonetsin takimi yabanci hoca ve futbolcu hayranligi bitsin ARDA lar zay olmasin
    Cevapla
  • Ali Ulvi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde gitsin işi bitik Serdar Aziz,nNe oynadığı belli olmayan Szalai geriye dönene kadar yarım saat geçen Gustavu Henriguoe ile rezilliğe devam etsin elindeki cevherleri elden kaçırsın bunun adı beceriksizlik olur başka bir şey değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar kaç yıldız çıkarmış, hikaye yazmayın, genç yetenekleri alıp yeteneği kaybolunca bırakıyorlar
    Cevapla
  • yer gök Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep hikaye
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberleri fb de bir çok sefer duyduk ancak gerçekleştiğini görmedik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle