Fenerbahçe'de yol ayrımı! Beşiktaş aklını çeldi

Fenerbahçe, sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Miha Zajc için teklifini 1.5 milyon euroya çıkardı. Ancak Beşiktaş'ın oyuncuya önerdiği rakam daha iyi duruyor.

GİRİŞ 02.01.2023 09:37 GÜNCELLEME 02.01.2023 21:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanarya'nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Zajc'ın sözleşmesi bu sezonunda bitecek ve boşa çıkacak. Taraflar bir süredir yeni mukavele için görüşmelerini sürdürüyordu. Fenerbahçe, Zajc'a sunduğu kontrat şartlarını güncelledi ve yeni bir teklif yaptı.

Oyuncuya önerilen maaşın 1.5 milyon euroya çıkarıldığı öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu, mevcut kontratından senelik 1 milyon euro civarında alıyor.

Beşiktaş, 2 milyon euro önerdi iddiası

Uzun süredir Zajc'ın durumunu takip eden ezeli rakip Beşiktaş'ın ise Slovak futbolcuya 2 milyon euro önerdiği konuşuluyor. Miha Zajc'ın, Beşiktaş'la anlaşması halinde bu sezonu Fenerbahçe'de tamamlaması bekleniyor. Ardından boşa çıkacak futbolcu, İstanbul'un bir diğer ekibine geçiş yapacak.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyım. Ama şöyle gir bit gerçek var ki Beşiktaş Fenerin veremediği maaşı bu oyuncuya veremez. Ha Oyuncu yedek kalmaktan bıkıp daha çok şans bulacağı bir takıma geçmek isterse başka.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş gayet doğru söylemiş. beşiktaşın futbolculara verdiği maksimum maaş o kadar ki onu da Ghezzal gibi kalbur üstü oyuncular alıyor. Zahj için o kadar para vermezler.
    Cevapla
  • Muhkem 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedi uzman akıl. Sanırsın yıllardır Beşiktaşın mali hesaplarını tutar.
    Cevapla