Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Gözden çıkarıldı...

Fenerbahçe'de Bruma ile ilgili nihai karar verildi. Sarı lacivertlilerin sezon başındaki sansasyonel transferlerinden olan başarılı futbolcunun macerası sona eriyor.

GİRİŞ 28.12.2022 09:48 GÜNCELLEME 28.12.2022 10:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Bruma bilmecesi son buldu. Sarı lacivertlilerin büyük umutlarla transfer ettiği kanat oyuncusu, ligin ilk haftalarında ciddi bir sakatlık geçirerek formasından uzak kalmıştı. Fenerbahçe o süreçte Bruma'nın lisansını dondurmuştu. Ocak ayında stoper ve sol bek transferi yapacak olan Kanarya, Portekizliyle ilgili kesin kararını verdi.

MALİ YÜKTEN KURTULUYOR

Fenerbahçe sezon başında PSV'den kiraladığı Bruma'yı Hollanda'ya geri gönderiyor. Sarı lacivertliler kanat oyuncusu ile vedalaşıp hem mali yükten kurtulmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak istiyor.

AVRUPA'DAN TALİPLERİ VAR

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Bruma'ya Avrupa kulüplerinden talipler olduğu belirtiliyor. Portekizli futbolcunun menajerinin sarı lacivertliler ile ipleri kopardıktan sonra söz konusu kulüplerle temasa geçeceği kaydediliyor. Öyle ki Bruma, PSV'nin 2022-2023 sezonundaki planları arasında yer almıyor.

Galatasaray'da 85 maça çıkan Bruma toplam 15 gol 21 asist yaptı. Fenerbahçe forması ile 5 maça çıkan Portekizli 0 gol 1 asistle oynadı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe önce saha dışında kaybediyor. Ne teknik direktör bulabiliyor ne futbolcu. Planlama sıfır, disiplin ve istikrar yok. Koskoca holdingi yöneten adam fenerbahçeyi yönetemiyor.
    Cevapla
  • cristiano messi 1 yıl önce Şikayet Et
    gs alsin is yapar bu
    Cevapla
  • Kara Kazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin sırf Galatasaray da oynadı diye alıp elinde patlayan bu kaçıncı kazık
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ve ekibinin kapasitesi bu kadar
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ya adam zaten oynamıyor gözden cıkarsan ne olur cıkarmasan ne olur adam oynamadan catır catır parasını alıyor ne güzel öyle alıp göndermek kolay değil adamın ve geldiği külübün bütün parasını vereceksin
    Cevapla
  • şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    bonservisini almışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle