Serdar Aziz kararı Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı!

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in yedek kalacağı bilgisi srı-lacivertli taraftarların tepkisi tepkisini çekti.

Serdar Aziz kararı Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı!
Serdar Aziz kararı Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı!
GİRİŞ 27.12.2022 11:11 GÜNCELLEME 27.12.2022 23:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'le ilgili verilen karar taraftarları memnun etmedi. Trabzonspor maçının en iyilerinden olan milli stoperin bu akşamki maçta yedek soyunacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Hatayspor maçında 4'lü savunmaya geçip Serdar Aziz'den vazgeçeceği belirtildi. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe'de Hatayspor maçı öncesi Serdar Aziz kararı tartışma yarattı. Trabzonspor mücadelesinde Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinden olan Serdar Aziz, 70'te sürpriz bir şekilde oyundan alınmıştı. Bu akşamki maçta sistem değişikliğine gidecek olan Sarı-Lacivertlilerde milli stoper yedeğe çekilecek.

SERDAR AZİZ KARARI TARAFTARLARI MEMNUN ETMEDİ

Süper Lig'de liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Serdar Aziz gelişmesi yaşanıyor. Bu akşam Hatayspor'u ağırlayacak olan Sarı-Lacivertlilerde milli stoper, sistem kurbanı oldu. Jesus söz konusu maçta 4'lü savunmaya dönme kararı alırken, Fanatik'in haberine göre Serdar Aziz'in yedeğe çekileceği belirtildi.

SERDAR AZİZ İLE 3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal ile birlikte ivmesini yükselten Serdar Aziz, bu sezon başında sakatlığının atlatmasının ardından Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasına girmişti. Fenerbahçe, 32 yaşındaki Serdar Aziz ile mayıs ayında 3 yıllık yeni sözleşme yapmıştı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin Hatayspor maçına Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Mert Hakan, İrfan Can, Lincoln, King ve Valencia ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar bu takımın beynidir beyni (!) Serdar sız bir takımın ne olacağını siz anladınız...
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    biz trabzona bir vurduk 38 yıl toparlanamadılar
    Cevapla
  • Helal 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar fb ye yakışan bir topçu her zaman hazır kıta
    Cevapla
  • Iman 1 yıl önce Şikayet Et
    Uclu savunma uc stoperle oynanmaz.Uc stoperle maca cikarsan futbolu kim oynayacak.Uclu degansi bir iri stoper iki ileri gitip gelen libero tarzi futbolcuyla oynanir.
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor vurdumu böyle tepetaklak olursunuz iste.
    Cevapla
  • fbli 1 yıl önce Şikayet Et
    hamsi beyinli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle