Savunmaya dünyaca ünlü isim! Menajerler tarafından önerildi

Olimpik Lyon forması giyen Alman savunma oyuncusu Jerome Boateng, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi.

GİRİŞ 26.12.2022 10:02 GÜNCELLEME 26.12.2022 10:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli yönetim savunma hattına takviye yapmak için harekete geçti. Lyon'un tecrübeli stoperi Jerome Boateng'in, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği ifade edildi.

Lyon'da mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen 34 yaşındaki stoperin yeni bir maceraya hazır olduğu kaydedildi.

Boateng bu sezon Fransız ekibinde 4 maçta forma giydi. Alman stoperin adı yaz transfer döneminde Galatasaray ve Trabzonspor'la da anılmıştı.

Son karaı Jesus verecek!

Boateng konusundaki karar ise Jorge Jesus'un… 34 yaşındaki futbolcunun Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Tecrübeli stoperin devre arası transfer döneminde bonservis sorununu çözerek Fenerbahçe'ye imza atabileceği ifade edildi.

Jerome Boateng, kariyerinde Hertha Berlin, Hamburg, Manchester City, Bayern Münih gibi takımların formasını giydi.

Boateng Almanya Milli Takım formasıyla da 76 maça çıktı ve 1 gol attı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Milli Sporcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklınızı başınıza alıp uzak durun 34 yaşındaki futbolcudan. Emekliliği gelmiş topçuyu ne yapacaksınız tesislere bekçi mi yapacaksınız? Geleceği olan oyunculara yönelin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yeter ya şu takıma kısa vadeli değil uzun vadeli oynayacak genç oyuncu lazım. parayı ver oynamadan yatsın yok böyle bişey
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun piskolojisi bozuldu, Max Meyerin de kafasi bozuktu transfer ettiler. Bu tarz oyuncular bütün takimi cökertebilirler varliklariyla.
    Cevapla