Joshua King, Jorge Jesus'un elini rahatlattı

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'la kupada oynadığı karşılaşmada 1 gol 2 asistle yıldızlaşan Joshua King, hücumda Jorge Jesus'un elini rahatlattı.

GİRİŞ 22.12.2022 09:50 GÜNCELLEME 22.12.2022 10:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Kupası'nda sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek 16 turuna yükselen Fenerbahçe'de Norveçli yıldız Joshua King, performansıyla geçer not aldı.



5 maç 6 skor katkısı

Lige iyi bir başlangıç yapan sonrasında sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan 30 yaşındaki golcü, sakatlık sonrası çıktığı 5 maçta 4 gol, 2 asistle beğeni topladı. Norveçli futbolcu, Rayo Vallecano, Villarreal, Salernitana ve İstanbulspor karşılaşmalarında ağları havalandırarak sakat Joao Pedro'nun yerine forvet arayan Jesus'un içini rahatlattı ve "Pedro yoksa ben varım" mesajı verdi.

Dünya Kupası arasında tatil yapmadı

Joshua King'in sakatlığı sebebiyle 2.5 ay takımını yalnız bırakması moralleri bozmuştu. Fakat deneyimli oyuncunun bu süre zarfında özellikle bireysel çalışmalarına ağırlık verdiği ve Dünya Kupası'na verilen arada her gün özel bir program dahilinde çalışarak fiziksel olarak iyi bir seviyeye geldiği gözlemlendi. İstanbulspor maçındaki istekli oyunuyla formaya talip olduğu mesajını da hocasına gönderen King, çalışmasının meyvelerini sakatlık dönüşü ilk resmi maçta aldı.
 

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonuna kadar sakatlanmazsa, bizi sampiyon yapacak bir numarali hücum oyuncusu.
    Cevapla