Dünya Kupası'nın yıldız ismini Fenerbahçe'ye önerdiler!

Rus ekiplerinden Zenit'in, Hırvat oyuncu Dejan Lovren için Fenerbahçe'ye yaptığı çağrı adeta gündeme oturdu.

Dünya Kupası'nın yıldız ismini Fenerbahçe'ye önerdiler!
Dünya Kupası'nın yıldız ismini Fenerbahçe'ye önerdiler!
GİRİŞ 21.12.2022 14:40 GÜNCELLEME 21.12.2022 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın yarı finale çıkmasında önemli rol oynayan stoper Dejan Lovren için Zenit'ten Fenerbahçe'ye mesaj geldi.

Rus takımının yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Lovren'le ilgili bilgi alan sarı lacivertli kulübe "Görüşmeye hazırız" şeklinde haber gönderdi.



SON SÖZ JESUS'TA

Fenerbahçe, sakatlıktan dönen Luan Peres'in performansına göre hareket edecek. Eğer Jesus, takviye isterse Lovren için düğmeye basılacak.

Futbolcu ile ilgili gelişmeler sarı-lacivertli taraftarları da oldukça meraklandırmış durumda. Bu anlamda Lovren'in transfer durumu yakından takip edilmeye başlandı.



FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Lovren futbola ülkesi Hırvatistan'ın Zagreb takımının altyapısında başladı. Ardından ülkesinin bir diğer takımı olan Inter Zapresic'in yolunu tuttu. Oyuncunun transferde sonraki adresi ise Fransız ekibi Lyon oldu. Lyon'un ardından ise İngiliz ekiplerinden Southampton ile anlaşmaya vardı. Futbolcu 2014 yazında ise İngiltere'nin önde gelene ekiplerinden Liverpool'a katıldı. Liverpool sonrasındaki adresi ise Zenit oldu.

Futbolcu kariyerinde önemli başarılar elde etti. Liverpool ile Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Lig'i kazandı. Ayrıca Zenit ile Rusya Ligi ile Lyon ile Fransız Kupası'nı kazanmanın sevincini yaşadı. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırvatistanın en iyisi maskeli oyuncusuydu. Adı Guardiol muydu neydi. Alacaksak onu alalım.
    Cevapla
  • fenerlisiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    caneri her takıma gidiyor diye haber yaptınız fener ede gidiyor diye haber yapın ayıp oluyor bak
    Cevapla
  • GuneY 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 33 yaşında önerirler tabi Türklerde para çok ama futbol idareciliği zekası yok. Feghouli Karagümrük'te ne kadar alıyor Cimbom'da ne alıyordu.Arasındaki fark bizimle yabancılar arasındaki fark gibi.
    Cevapla