İsmail Yüksek imzayı atıyor! Tam 40 katına ikna ettiler

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'den aldığı maaş bir süredir tartışma konusuydu. Sarı-Lacivertliler başarılı futbolcuyla yeni sözleşme imzalayıp ciddi bir maaş iyileştirmesine gidiyor.

İsmail Yüksek imzayı atıyor! Tam 40 katına ikna ettiler
İsmail Yüksek imzayı atıyor! Tam 40 katına ikna ettiler
GİRİŞ 20.12.2022 12:50 GÜNCELLEME 20.12.2022 23:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İsmail Yüksek bu sezon Jesus'un ona biçtiği yeni görevle birlikte bambaşka bir kimliğe bürünmüştü. Fenerbahçe, düşük maaşıyla gündeme gelen başarılı futbolcunun ücretinde çok ciddi bir iyileştirmeye gidiyor.

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonu başında Golcükspor'dan sadece 65 bin euroya transfer ettiği İsmail Yüksek, Sarı-Lacivertlilerde uzun süre tutunamamış ve çeşitli takımlara kiralanmıştı. Yeni sezon öncesi Jorge Jesus ile bambaşka bir kimliğe bürünen İsmail Yüksek, adeta takımın vazgeçilmezi haline geldi.

Maaşı 40 katına çıkıyor!

Öte yandan Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in maaşında ciddi bir artışa gidip oyuncuyla yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'den yıllık 250 bin TL kazanan İsmail Yüksek'in ücreti tam 40 katına çıkarılarak.

Hiç düşünmeden kabul etti!

İsmail Yüksek yeni sözleşmesiyle birlikte Fenerbahçe'den yıllık 10 milyon TL kazanacak. Sarı-Lacivertli yönetimin oyuncuyla yaptığı görüşmelerde sorun yaşamadığı belirtildi. İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'nin sunduğu rakamı hiç düşünmeden kabul ettiği kaydedildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıkan İsmail Yüksek 1 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde altaya bak, verilen rakamı beğenmeyip yurtdışına giderim diye tehdit ediyor kulübü
    Cevapla
  • Fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    Damardan fenerbahçe li, adam gibi adam, başarılar diliyorum. İsmailime
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu simdi Dönereciden azmi yoksa fazlami para kazaniyor ? Yarin Yunus ve Kerem cikip Ismailden fazla para isterüz demesinler.
    Cevapla
  • FenerAgla 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne levrek heryerden çıkmaktan bıkmadınmı her mezeye salça olma . Adında hayır yok zaten yahudimi ermeni mi belli değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o paranın çeyreğini bana verseler bende düşünmeden imzamı atardım
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben atmazdım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayı ben 1000 yıl çalışsam kazanamam!
    Cevapla
  • Yozgat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sorun değil, rızkımıza şükür edelim. Sağlığın yerinde olsun, ülkemizde hamd olsun iyi kötü barış, düzen var. Aç değiliz, açıkta değiliz. Bırak kim ne kazanıyorsa, Rabbim herkese istediğinden daha fazlasını versin. Herkes benden fazla kazansın, onlar adına ben seviniyorum. Hiç korkma, rızkımız ne ise onu kimse ne kısabilir ne de artırabilir. Sabırlı ol, şükür et, elimizde olana sevin , bak işte o zaman asıl huzurlu, mutlu ve zengin kim? Elinde çok kağıt olan değil, elinde ne olursa olsun, olana şükreden ve sevinen mutlu ve zengin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle