Avrupa devi, Arda Güler için Ali Koç ve ailesiyle görüştü! Dev bonservis bedeli

Hollanda devi Ajax'ın Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için başkan Ali Koç ve oyuncunun ailesiyle görüştüğü belirtildi.

GİRİŞ 17.12.2022 11:27 GÜNCELLEME 17.12.2022 11:55
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler için Hollanda devi Ajax çok ciddi bir şekilde harekete geçmiş durumda. Ajax'lı kurmayların Arda Güler'in ailesi ile birlikte Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'la da temasa geçtiği öğrenildi.

Adeta dört bir yandan Arda'yı ablukaya alan Ajax'ın temaslarının hızlandıracağı öğrenilirken, yıldız oyuncunun da gelişimini daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için Hollanda kulübüne sıcak baktığı ifade ediliyor.

Ajax serbest kalma bedelini ödemeye razı

Arda Güler, bu sezon eğer 1500 dakika sınırına ulaşırsa serbest kalma bedeli 20 milyon Euro olacak. Aksi taktirde Arda 5 milyon Euro'ya serbest kalacak.Ancak Arda'nın bu maç sınırını aşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hollanda devinin bu 20 milyon Euro'luk rakamı makul bulduğu ve sezon sonunda bu parayı Fenerbahçe kulübüne vererek Arda'nın bonservisine sahip olmak istediği ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile anlaştı!

Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe, Gençlerbirliği kulübü ile 2.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlayarak Ankara kulübünün Arda'nın üzerindeki yüzde 20'lik hissenin de sahibi olmuştu. Fenerbahçe'nin yakın zamanda böyle bir operasyonu gerçekleştirmiş olması Fenerbahçe yönetiminin de Arda'nın satışına sıcak baktığı şeklinde yorumlanmıştı.

A Milli Takım'a kadar yükseldi

17 yaşındaki Arda Güler, sadece Türk futbolunun değil, Avrupa futbolunun da önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. Arda Güler, bu ssezon az sayıda da olsa Fenerbahçe formasıyla çıktığı maçlarda da klasını fazlasıyla göstermeyi başardı.

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 karşılaşmada görev yaptı. Genç yıldız bu maçlarda 3 gol atarken 1 asistle oynadı. Ayrıca Arda Güler bu sezon ilk kez A Milli Takım'a yükselme başarısı gösterdi.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Şıralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk 17 yaşında 37 diyil bırakın çocuk futbolunu oynasın Fenerbahçe'nin 20 milyona mi ihtiyaci var bırakın taraftar ardayı izlesin
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Eger bu cocuk 30 milyondak düsük bir paraya giderse Ali Koc beceriksizdir diyecegim. Biz ama Arda nin Ömer Faruk olayindan ibret aldigini düsünüyoruz ve her ne olursa olsun Fenerbahce nasil istiyorsa öyle hareket edecegini umuyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Befavaya gidecek. 20 ye alır 2-3 sene sonra 100 e satarlar
    Cevapla
  • A o 1 yıl önce Şikayet Et
    ayax 5 milyona alır 50 milyona satar .boyle bir takim. Arda için iyi olur Dunya tanır.
    Cevapla
  • Ülke 1 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksiz ali koç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle