Fenerbahçe'ye iki müjde birden

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-Lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan Luan Peres ve Nazım Sangare saha çalışmalarına başladı.

Fenerbahçe'ye iki müjde birden
Fenerbahçe'ye iki müjde birden
GİRİŞ 15.12.2022 16:01 GÜNCELLEME 15.12.2022 16:01

Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde sabah saatlerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Ardından sahada yapılan koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenman, pas çalışmalarıyla sürdü; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Tedavi süreçleri devam eden oyuncular, günü bireysel ve özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Enner Valencia, Luan Peres ve Nazım Sangare de saha çalışmalarına başladı.

Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.