Vitor Pereira, Diego Rossi'yi istiyor!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızına Flamengo talip oldu. İtalyan ekibi Torino'nun da istediği Rossi için Sarı-Kanarya, 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

GİRİŞ 15.12.2022 10:22 GÜNCELLEME 15.12.2022 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devre arasında eksik bölgelerini güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, diğer yandan da elindeki futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye çalışıyor.

Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo'nun ardından şimdi de Diego Rossi paylaşılamayan oyuncu olurken, özellikle Brezilya ekibi Flamengo, Uruguaylı oyuncu için ısrarcı.

"br.bolavip. com"un haberine göre; Vitor Pereira ile sözleşme imzalayan Brezilya ekibi, Portekizli teknik adamın talebi doğrultusunda Rossi'yi gündemine aldı. Haberde; "Flamengo, Rossi'yle imzalamak istiyor. Tek sorun Fenerbahçe'nin yüksek bonservis talebi. Ancak Türk ekibi daha iyi bir alternatif bulursa masaya oturmayı kabul edecek" denildi.

Rossi'yi kadrosuna katmak isteyen bir tek Flamengo değil. İtalya Serie A temsilcisi Torino da 24 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre de; Torino, ocak ayında Rossi için Fenerbahçe'ye 7 milyon euro bonservis teklif edecek. Sarı-Lacivertliler ise tecrübeli kanat oyuncusunu 10 milyon eurodan aşağı bir bedelle bırakmayı düşünmüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Buğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi bir haber… 10 milyon Euro verseler bile.. bu futbolcunun Fenerbahçe’ye maliyeti çok yükselti zaten… verilmemeli bu paraya….
    Cevapla