Rus ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor! işte önerilen bonservis bedeli

Rus ekibi CSKA Moskova'nın, Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Mert Hakan Yandaş için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı bildirildi.

GİRİŞ 12.12.2022 15:47 GÜNCELLEME 12.12.2022 17:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya ve Rus ekiplerine uygulanan ambargo nedeniyle transfer edecek futbolcu bulmakta zorlanan CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş için yeniden Fenerbahçe ile masaya oturacak.

Sezon başında 5 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunan Rus temsilcisi, sarı-lacivertlileri ikna edememişti. Fenerbahçe'nin kapısını bu kez 7 milyon euroluk (137.27 milyon TL) bir teklifle çalmaya hazırlanan CSKA Moskova, transferi bitirmek istiyor.

Sarı-lacivertlilerin yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak en az 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep edeceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe yeni sözleşme için masaya oturacak!

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcu ile yeni bir mukavele imzalamayı düşünüyor.

Yabancı kuralına dikkat eden sarı-lacivertliler, başarılı yerli futbolcusunu kaybetmek istemiyor.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hemen geç olmadan sezon sonunu beklemeyin ne verirlerse
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu YANŞAŞ arkadaşa kaç lira bonservis vermişti...
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedava da olsa gonderin. Para pul onemli dil. Futbolla alakasi yok.
    Cevapla
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş ya her gün fenerden bir futbolcu Avrupa'ya gidiyor , bir gün ara verin ya bu nedir yaaa her 10 mil 20 mil euro lar havada uçuşuyor ...fener olmasa Avrupa da futbol bitecek demek ki .işin acı tarafi da bunlara inanan taraftarlarda yorum yapiyor ... Gülsek mi Ağlasak mı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ula bu adama bu parayı başka kimse vermez akıllı olun satın o parayla daha iyi oyuncu alırız. GS li olduğunu herkes biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle