Aboubakar için son kararı Ali Koç verecek!

Fenerbahçe kadrosuna kattığı Michy Batshuayi'den sonra bu kez Beşiktaş'ın eski golcülerinden Vincent Aboubakar'ı gündemine aldı.

Aboubakar için son kararı Ali Koç verecek!
Aboubakar için son kararı Ali Koç verecek!
GİRİŞ 09.12.2022 17:41 GÜNCELLEME 09.12.2022 17:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro'nun sahalara ne zaman döneceği henüz kesinleşmedi. Sezonu kapatması halinde Jesus'un ocakta bir forvet isteyebileceği belirtiliyor.

Vincent Aboubakar gündemde

Katar'daki performansı sonrası Vincent Aboubakar sarı-lacivertli takımın yeniden gündemine girdi. Ancak 30 yaşındaki Kamerunlu yıldızın maliyeti+yüksek maaşı Fenerbahçe yönetimini korkutuyor. Bu konuda son kararı başkan Ali Koç verecek. Keseyi açarsa Aboubakar için bir hamle gelebilir.



Dünya Kupası'nda göz doldurdu

Vincent Aboubakar, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Kamerun Milli Takımı ile başarılı bir performans ortaya koydu.

Brezilya'ya karşı galibiyet golü de dahil olmak üzere 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Aboubakar, kupada giydiği formayı kendisi için çok özel olan birine armağan etme kararı aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Djjjj 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e niye gelsinki
    Cevapla
  • bbztt 1 yıl önce Şikayet Et
    bence hiç kaçırmasın fenerim batmandan çok daha iyi atik bi futbolcu
    Cevapla
  • Hüseyink 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın !!! Takım zaten ekonomik dar boğazda gerek yok istemiyoruz kardesim ne maca gelirim nede forma alırım sakın bizim 5 milyon Euro maas verecek bütçemiz yok olamazda
    Cevapla
  • Kesin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin cimconlu
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç seni dinler şimdi
    Cevapla
  • bahri 1 yıl önce Şikayet Et
    ikisine de izmetleri için teşekkür ederiz.ama aboubakar paragöz bir futbolcu.evet güçlü adam Türkiye şartları için iyi ama dediğim gibi paragöz.batshuayi ise yetenekli ama tutmadı bir türlü.takım da onu dilinden anlayamamıştı.yanlış zamanda yanlış kadroya gelmişti.fb'ye hayırlı olsun.ama Beşiktaş'ı ilgilendiren ve bağlayan bir durum yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Offffff aboubakar gelirse feneri kimse tutamaz samet akaydında geliyor stopere uefa kupasını alırız şampiyonluk zaten garanti bidahaki sezon şampiyonlar liginde final oynaruk
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Fenerliysen bende Edson Arantes do Nascimentoyum.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Uc uc aman çok yüksekten düşmede ..hayatta hiçbir şeyin garantisi yok kesin konuşmak her zaman hayalkirikligi ile sonuçlanır tecrübe ile sabittir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle