Abdülkadir Ömür, Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyor

Dünya Kupası için verilen arada kampa giren Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Fenerbahçe maçını fırsat olarak gördüğünü ifade etti.

Abdülkadir Ömür, Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyor
Abdülkadir Ömür, Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyor
GİRİŞ 09.12.2022 14:34 GÜNCELLEME 09.12.2022 14:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası için verilen arada hazırlık kampına giren Trabzonspor, takımın temposunu yüksek tutmak için çalışmalar yaptı. Bordo-Mavililer'in genç yıldızı Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe derbisi ile başlamak fırsat"

Dünya Kupası arasını değerlendiren Abdülkadir Ömür, Fenerbahçe maçında alacakları galibiyet ile ligde yükselişe geçmek istediklerini belirtti. Ömür, "Bu ara bizim için bir fırsat oldu. Fenerbahçe derbisi ile başlamak ise başka bir fırsat. Fenerbahçe'yi yenerek yükselişe geçmek istiyoruz. Kampta çok iyi çalıştık ve eksiklerimizi giderdik." dedi.

Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor

Trabzonspor, Dünya Kupası arasının ardından Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile çok zorlu bir karşılaşmada 3 puan mücadelesi verecek. Araya lider giren Jorge Jesus ve öğrencilerine karşı zorlu bir maça çıkacak Bordo-Mavililer, bu mücadeleyi kazanarak Süper Lig'de çıkışa geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın 25 Aralık Pazar günü oynanması planlanıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye anlatıyor. Yenileceksiniz.
    Cevapla