Fenerbahçe'de anlaşma tamam! 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak

Fenerbahçe, Valencia ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Valencia, çok daha cazip teklifleri çubuklu formayı giymek için geri çevirdi.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak
Fenerbahçe'de anlaşma tamam! 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak
GİRİŞ 05.12.2022 12:00 GÜNCELLEME 05.12.2022 12:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan birisi olan Enner Valencia'da mutlu son... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansın ardından birçok Körfez ülkesinden teklifler alan Ekvadorlu golcü Sarı- Lacivertli kulüp ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Valencia, önceki sözleşmesinde olduğu gibi Fenerbahçe'den yine 1.5 milyon Euro garanti ücret alacak.

Enner Valencia ile yapılan görüşmede oyuncunun çok net bir şekilde Fenerbahçe'de kalma yönünde irade gösterdiği başta Katar olmak üzere Körfez ülkelerinden gelen astronomik tekliflere aldırış etmediği ifade edildi.

Valencia'nın "Ben Fenerbahçe'de şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı yakalamak istiyorum. Takımımda mutluyum ve düzenimi bozmak istemiyorum" dediği öğrenildi.

Dünya Kupası'nda 3 gol!

33 yaşındaki Valencia Dünya Kupası'nda oynadığı 3 karşılaşmada biri penaltıdan olmak üzere 3 gol atmış, son 2 maçta hafif sakatlığı olmasına rağmen mücadeleye devam etmişti. Bu sezon Fenerbahçe'de çok başarılı bir grafik çizen Ekvadorlu forvet gol krallığında da zirvede yer alıyor.

Performansıyla dikkat çekiyor

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 22 maça çıkan Enner Valencia, bu karşılaşmalarda toplam 15 gol ve 4 asiste imza attı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok topçular gördük bu zamana kadar Valencia ayrıcalığı hak eden biri!Sahada işini eksiksiz yapıyor, futbol haricinde çirkefliği yok!Fb formasına yakışan klas bir futbolcu.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    gönderin gitsin.yarısı penaltı ile.egoistin teki.bu sistemde kimi koysan atar. abubakar gelsin.
    Cevapla
  • Sporcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin sevmediğim takımın başına geçmeni isterim :-)
    Cevapla