Volkan Demirel, 'Yeni Haaland' demişti! Fenerbahçe listeye aldı...

Geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel'in övgüler yağdırdığı 20 yaşındaki golcünün Fenerbahçe'nin listesine girdiği iddia edildi.

Volkan Demirel, 'Yeni Haaland' demişti! Fenerbahçe listeye aldı...
Volkan Demirel, 'Yeni Haaland' demişti! Fenerbahçe listeye aldı...
GİRİŞ 04.12.2022 14:51 GÜNCELLEME 04.12.2022 14:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi için Jorge Jesus’un istediği kadro genişliğini yaratmak adına çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda nokta atışı oyuncular üzerinde duran Fenerbahçe , bir taraftan genç oyuncularla ilgili de operasyona hazırlanıyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler’in listesine sürpriz bir isim girdi. 

Geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel’in verdiği röportajda, “Haaland gibi üst düzey seviyelere çıkabilecek bir oyuncu” dediği Hatayspor’un 20 yaşındaki golcüsü Bertuğ Yıldırım, hedeflerden biri haline geldi.

VOLKAN DEMİREL'DEN ÖVGÜLER

Volkan Demirel, Bertuğ Yıldırım'a övgülerde bulunarak, "Hatay’a geldiğimizde de Bertuğ örneğini vereceğim. Bertuğ 20 yaşında bir genç. Ama acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen bir gücü var. Bunu çok iyi kullanırsa onda da çok iyi bir mesafe kat edeceğiz. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır." sözlerini dile getirmişti.

ÖZHAN PULAT KEŞFETTİ

Bertuğ Yıldırım 2013 yılında Sarıyer alt yapısında futbola başladı. Yıldız adayını keşfeden isim Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını yapan Özhan Pulat. Pulat genç oyuncuyu 2018 yılında U17 Türkiye Şampiyonası'nda keşfetti. Dönemin teknik direktöre Ömer Erdoğan yardımcısı Özhan Pulat'ın önerisiyle golcü futbolcuyu Hatayspor'a transfer etti. 20 yaşındaki golcüye Süper Lig'de ilk şansı da yine Ömer Erdoğan geçen sezon vermişti.

KAYNAK: MİLLİYET
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    GS ye duyrulur, hadi haman araya gir ve Fenerin elinden kap :))
    Cevapla
  • Yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce bir Feyyaz ve Tanju olabilsin de ondan sonra isterse Haaland olsun, isterse Lewandowski olsun. Abartmayı çok iyi biliyoruz millet olarak, biraz da gerçekçi olalım lütfen.
    Cevapla
  • Abd 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim katılıyorum. Bu olay biraz memleketim Elazığsporun birinci lige çıkmayı garantilediği maçın ardını hatırlattı bana. Avrupaya gideceğiz denmişti o heyecan ile. Sonra ligden düştük. InşaAllah başarır yurdumun gencine inanıyorum Allah yolunu açık etsin. Ronaldo demişti eforsuz başarı olmaz sadece yeteneğe güvenmeyip çalışırsa yolu açık.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda da öyle olacaktı durum ortada
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kız bertuğ gerçekmi bu söylenenler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    isvicredende İbrahim ovic getirmişlerdi noldu o jdjdjdjdjd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle