Fenerbahçe'de stoper harekatı! Nino ekstra süre istedi

Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine stoper transferi için çalışmalar yürütüyor. Fluminense'de oynayan Nino, transfer tekliflerini değerlendirmek için kulübünden süre istedi.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Nino ekstra süre istedi
Fenerbahçe'de stoper harekatı! Nino ekstra süre istedi
GİRİŞ 02.12.2022 09:30 GÜNCELLEME 02.12.2022 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası arasına lider giren Fenerbahçe 'de teknik direktör Jorge Jesus'un transferde öncelik verdiği pozisyon stoper mevkii. Portekizli çalıştırıcı, Kim Min Jae'nin takımdan ayrılmasının ardından sezon başından bu yana transferde en çok bu bölgeye yoğunlaştı.



Nino süre istedi

Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense, takımın kaptanı olan başarılı stoperi Nino'nun 2024’te bitecek sözleşmesini uzatmak için yeni teklif yaptı. Brezilya basını, Nino’nun transfer tekliflerini değerlendirmek ve karar vermek için ekstra süre istediğini yazdı. 25 yaşındaki futbolcu mutlu olduğu ancak bir yandan da kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği biliniyor. Fenerbahçe’nin yanı sıra Hollanda’dan ve Meksika’dan da Nino için teklifler var. Jorge Jesus’un ikna etmek amacıyla Sambacı’yla görüntülü bir görüşme yapabileceği ileri sürüldü.

Hübers için kulübü ikna edilmeye çalışılacak

Bundesliga ekiplerinden Köln ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Timo Hübers de bir süredir Fenerbahçe’nin radarındaydı. Sarı-Lacivertlileri gözlemci ekibinin Alman savunmacı için olumlu rapor vermesi, Hübers’in adaylar arasına girmesini sağladı. Sarı-Lacivertliler’in 26 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yaptığı ilk görüşmenin iyi geçtiği kaydedildi. Yönetim, Hübers ile anlaşma sağlayıp Köln’ü cüzi bir bonservisle ikna etmeye çalışacak. Alman ekibi bonservis pazarlığında yüksekten uçarsa transferin rafa kalkma ihtimali belirebilir.

Samet herkesin gözdesi

Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor'da bu sezon sergilediği performansla Süper Lig devlerini peşinden koşturan Samet Akaydın, geride kalan 14 haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Bu performansı, hem 28 yaşındaki futbolcuya Milli Takım kapılarını açtı hem de transferin gözdesi haline getirdi. Fenerbahçe, başarılı savunmacıyı zaten takip ediyordu. Ancak özellikle Milli davet sonrası Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da devreye girdi. Ancak Ali Koç, Adana Demir Başkanı Murat Sancak’la iyi ilişkilerini kullanıp, işi bitirmek istiyor.

 

KAYNAK: FANATİK
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Sameti Milli Takim da gördük, ben hic begenmedim.
    Cevapla