Jorge Jesus listeyi verdi! Sürpriz isimler...

İtalyan ve Alman basını Fenerbahçe'nin, Roma forması giyen Rick Karsdorp ve Köln'de oynayan Timo Hübers için devreye girdiğini iddia etti.

Jorge Jesus listeyi verdi! Sürpriz isimler...
Jorge Jesus listeyi verdi! Sürpriz isimler...
GİRİŞ 01.12.2022 09:26 GÜNCELLEME 01.12.2022 20:33

Dünya Kupası arasına zirvede giren Fenerbahçe devre arası transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertliler için her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılırken son olarak Almanya ve İtalya'dan iki bomba isim öne sürüldü

Sarı-Lacivertliler’de bu sezon sağ bekte Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel görev yaptı. Her iki oyuncu da başarılı bir performans sergiledi. Buna rağmen İtalya’dan gelen haberlere göre bu bölgeye bir takviye yapılabilir.

Corriere dello Sport, Roma’da Jose Mourinho’nun kadro dışı bıraktığı Rick Karsdorp için Sarı-Lacivertliler’in devreye girdiğini yazdı. Haberde, Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto’nun 27 yaşındaki oyuncu için kulüp aradığı, Hollanda ve Fransa’dan bazı takımlarla temas kurulduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin, Hollandalı futbolcu için harekete geçen son kulüp olduğu belirtildi. Karsdorp’un transfer edilmesi halinde Jesus, Ferdi’yi daha çok sol bek pozisyonunda kullanabilir.

KÖLN'LÜ YILDIZ TAKİP ALTINDA

Fenerbahçe, ocak ayında önceliği stoper takviyesine verdi. Birçok ismin durumunu soruşturan Sarı-Lacivertliler için Alman basınından Timo Hübers iddiası geldi. Kicker’da yer alan haberde, Kanarya’nın 26 yaşındaki savunmacıyı bir süredir yakından takip ettiği belirtildi. Köln’de forma giyen l.90’lık stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Hübers, şu ana kadar kontratını yenilemeye yanaşmadı. Fenerbahçe, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezon için Alman savunmacıyla anlaşma imzalayabilir.

Sarı-Lacivertliler, oyuncuyla el sıkışması halinde, işi ara transfer döneminde bitirmek için Köln ile pazarlık masasına oturmayı planlıyor. Alman ekibi, Hübers’i bonservissiz kaybetmemek için düşük bir bedele ‘evet’ diyebilir.

RODA'LI ALİ BARAK DA LİSTEDE

Sarı-Lacivertliler, Bucaspor 1928’in sol beki Enes Alıç’tan sonra bir genç oyuncuyu daha takibe aldı. Fenerbahçe, Hollanda’nın Roda takımında forma giyen Ali Barak’ın peşine düştü. 19 yaşındaki sol bek, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için Sarı-Siyahlılar ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Fenerbahçe’nin, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye U21 Milli Takımı’nın formasını giyen Ali’nin menacerlik şirketiyle temasa geçtiği kaydedildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.