Ali Koç'tan Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Arda Güler, çok ender gelen futbolculardan. Onu nereye koyarsanız başarılı olacaktır" dedi.

Ali Koç'tan Arda Güler'e övgü dolu sözler!
Ali Koç'tan Arda Güler'e övgü dolu sözler!
GİRİŞ 29.11.2022 17:48 GÜNCELLEME 29.11.2022 18:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yüreğir Belediyesi’nin "Gelecek Sizsiniz’’ konulu konferansının konuğu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç oldu.

Programda çevredeki liselerden gelen öğrencilerle sohbet eden Acun Ilıcalı ve Ali Koç kendilerine yöneltilen soruları da cevapladı.

Ilıcalı, top olmadığı için futbol ve voleybol gibi sporları oynamayan bir okulun öğrencilerine 50 top bağışlayacağını söyledi.



Başkan Koç bir gencin, 'Şampiyonluk ne zaman?’ diye soru yöneltmesi üzerine, "Allah izin verirse inşallah bu yıl bizim şampiyonluğumuz olacak" diye yanıt verdi.

Başkan Koç, bir öğrencinin Fenerbahçe’nin kadın kürek takımıyla ilgili sorusu üzerine Adana’nın kürek sporundaki başarısına değinerek, "Adana'dan transfer yaptık. Kadın kürekçilerimizin çoğu buradan geldi. Bana bu proje anlatıldığı zaman çok anlayamamıştım. Ama şuan çok heyecan duyuyorum. Adana'dan tam 5 sporcu transfer ettik” dedi.

Arda Güler'den övgüyle bahseden Ali Koç, "Allah'ın izniyle bu sene bizim senemiz olacak. Arda Güler, çok ender gelen futbolculardan. Onu nereye koyarsanız başarılı olacaktır ama daha çok Arda Gülerlere ihtiyacımız var." yorumunda bulundu.

Yabancı hakem konusuna da değinen Ali Koç şunları söyledi:

"Hakem performansı ortada. Bu içinde bulunduğumuz durum giderildi ama zaman alacak. Zaman alana kadar geçici bir dönem yabancı hakemi irdeleyelim konusunu ilk biz gündeme getirdik. VAR'da yapacaklar, sahada temkinli federasyon. Bütün takımlar şikayetçi."

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ilıcalı ve Koç’a hediye olarak tablo takdim etti. Programın ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Acun Ilıcalı ve Ali Koç, gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    “Şahsi zaafiyetleri” topçuluğunu geride bırakmış biri için fazlaca övgü..
    Cevapla
  • Sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    vay be dediği 3 gün yaşıyor
    Cevapla