Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım! "Yuvama dönüyorum"

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Türk bayraklı bir emoji kullanarak "Yuvama dönüyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım! "Yuvama dönüyorum"
Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım! "Yuvama dönüyorum"
GİRİŞ 29.11.2022 15:19 GÜNCELLEME 29.11.2022 15:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanesi Alex de Souza resmi sosyal medya hesabından Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Alex, Türk bayrağı emojisi kullandığı paylaşımında "Yuvama dönüyorum" ifadelerini kullandı. 


Avai'ye resmi imzayı atmadı

Aktif kariyerini noktaladıktan sonra 2021'in nisan ayından beri Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımını çalıştıran Alex de Souza'nın teknik direktörlük görevi için Brezilya ekibi Avai ile anlaştığı belirtilmişti.

Avai Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 2023 sezonu için anlaşmaya varılan 45 yaşındaki Alex, 22 Kasım'da basına tanıtılacaktı fakat bu tanıtım ve resmi imza töreni gerçekleşmedi.



2004-2012 yılları arasında oynadığı Fenerbahçe'de 3 lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı eski futbolcu, 2014'te aktif kariyerini sonlandırdı.

Alex, 48 kez giydiği Brezilya Milli Takımı formasıyla da 1999 ve 2004'te Kupa Amerika'yı kazandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli olarak tespitim Alex çok iyi futbolcuydu eyvallah ama bir Hagi olamadı.. Nitekim tüm final ve şampiyonluk final maçlarında maçı çevirecek hamleleri yapamadı buda bir gerçek.. Büyük futbolcular bu anlarda ortaya çıkar..
    Cevapla
  • ismilazımdeğil 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş şu adamı gündem yapmaktan vazgeçin artık FB den gitmesine rağmen bi kurtulamadık !
    Cevapla
  • Ağrılı04 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun ADAM işte hemde ADAM gibi ADAM
    Cevapla
  • Bilal Ammar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kıskançlık seni öldürür,!!!
    Cevapla