Fenerbahçe, kulübüne yine teklif yaptı! Karar zamanı

Fenerbahçe geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Nino için Brezilya ekibi Fluminense'ye tekrardan teklifte bulundu.

Fenerbahçe, kulübüne yine teklif yaptı! Karar zamanı
Fenerbahçe, kulübüne yine teklif yaptı! Karar zamanı
GİRİŞ 29.11.2022 09:28 GÜNCELLEME 29.11.2022 20:39

Sezonun kalan bölümünde olası bir stoper sakatlığında sıkıntı yaşamamak için harekete geçen Fenerbahçe hedefini belirlemişti.

Sarı-Lacivertliler, sezon başında Nino için girişimlerde bulunmuştu. Ancak yaz aylarında Brezilya’da lig devam ettiği için Fluminense, kaptanı  Nino'ya gelen teklifleri geri çevirdi. Fenerbahçe, ocak ayında stoper takviyesi yapmayı planlıyor ve 25 yaşındaki savunmacı yine listede. Nino konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Maaşına zam, 2027'ye kadar kontrat

Brezilyalı stoperin sözleşmesi 2024’ün sonunda bitecek. Fluminense, Nino’ya 2027 yılına kadar sürecek yeni bir kontrat teklif etti. Yeni mukavelede, başarılı oyuncunun senelik 1.3 milyon Euro olan maaşı da 1.8 milyon Euro’ya yükselecek.

Kaderine kendi karar verecek

Sambacı, bu teklife vereceği yanıtla kariyerini şekillendirecek. Nino’nun Avrupa’da kendisini denemek istediği yönünde haberler geliyordu.

Bonservisi de belli oldu

25 yaşındaki stoper eğer yeni sözleşmeyi kabul ederse, muhtemelen Avrupa defterini tamamen kapatarak uzun süre Fluminense’de kalmaya devam edecek. Ancak Nino’nun yeni kontrat önerisini geri çevirmesi halinde Brezilya ekibinin, yıldız stoperin satışına yeşil ışık yakacağı öne sürüldü. Fluminense’nin başarılı savunmacı için kapıyı 7 milyon Euro’dan açması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.