Jorge Jesus, Flamengo'nun teklifine cevap verdi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kendisine teklifte bulunan Flamengo'ya net bir cevap verdi.

Jorge Jesus, Flamengo'nun teklifine cevap verdi!
Jorge Jesus, Flamengo'nun teklifine cevap verdi!
GİRİŞ 28.11.2022 09:29 GÜNCELLEME 29.11.2022 00:40

Son dönemde Jorge Jesus ile Flamengo arasındaki flört iddiaları, Fenerbahçeli taraftarları fazlasıyla endişelendirmişti. Portekizli hocanın menajerinin Brezilya'ya giderek Kırmızı-Siyahlıların başkan yardımcısı ile görüştüğü öne sürülmüştü.

Flamengo ile Copa Libertadores'i ve Brezilya Kupası'nı kazanan Dorival Junior'ın resmen ayrılmasının ardından Jesus iddiaları daha da güçlendi. Ancak Brezilya'dan bu konuda müjdeli haber geldi. Buna göre Flamengo, gerçekten 68 yaşındaki teknik adamla görüşerek teklif iletti.

"MÜMKÜN DEĞİL"

Jorge Jesus'un ise bu talebe son derece 'kibar ve kısa' bir yanıt verdiği belirtildi. Portekizli hocanın Brezilya ekibinin yöneticilerine, "Teşekkür ederim. Ancak Fenerbahçe ile mayıs ayına kadar sözleşmem var. Size gelmem mümkün değil" dedi. Fenerbahçe yönetimi şimdi Jorge Jesus'un sözleşmesini en az 2 yıl daha uzatmak için görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.