Volkan Demirel: "İsteseydim Fenerbahçe'de kalabilirdim ama..."

Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İsteseydim daha az risk alıp Fenerbahçe'de kalabilirdim ancak bunu doğru bulmadım, kendi hedeflerim var" dedi.

Volkan Demirel: "İsteseydim Fenerbahçe'de kalabilirdim ama..."
Volkan Demirel: "İsteseydim Fenerbahçe'de kalabilirdim ama..."
GİRİŞ 27.11.2022 12:36 GÜNCELLEME 27.11.2022 12:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 1 puanı bulunan Hatayspor'un başına geçtikten sonra takımı ayağa kaldıran Volkan Demirel, gündeme özel açıklamalar yaptı.

Genç teknik direktör, “Hayatta kararlar alırken bazı riskleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Risk nedir, risk bakıldığında evet Fenerbahçe’de devam eden bir kariyer, sonrasında antrenörlük. Orada belki hayatına devam edebilirsin. Ben isteseydim orada kalabilirdim" dedi.

"HEDEFİM FENERBAHÇE VE MİLLİ TAKIM"

Demirel, gelecek hedeflerinden bahsederek şu ifadeleri kullandı:

"Karagümrük takımına gittiğimizde düşme hattıyla yakın mesafe vardı, düşme hattının 4 puan üzerinde aldık, kendi adımıza çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum imkanlarımız doğrultusunda.Benim her zaman hedefim var. Mesela Hatay benim için bir hedefti, Karagümrük bir hedefti. Hatay’dan sonra bir hedefim var, Hatay’dan sonrasının sonrası da hedefim var. Hedef bitmez. Bir yere geldikten sonra eğer orayı yeterli görürseniz, orada basketbol topu gibi sekerseniz. Bir yere geldikten sonra başka bir hedef koyarsanız tırmanmaya başlarsınız. Herkesin bir hedefi var. Benim de hedefim Fenerbahçe, Milli Takım. Yurt dışında iyi bir takımda ülkemi temsil etmek."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    He alıştınız Fenerbahçe'yi sömürmeye Ne oldu cepler Boşaldı mı
    Cevapla
  • poyraz16 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kaptan düşüncelerin inşallah gerçek olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    başarılar diliyorum kardeşime
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan bşarılar diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen milli takım forması üzerinde iken sahayı terk et sana milli takımın teknik direktörlüğü verilsin. Hoşt kış kış sen kendini buğday ambarında zannetmeye devam et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle