Fenerbahçe'de Enner Valencia üzüntüsü!

Dünya Kupası’nda Ekvador formasıyla fırtına gibi esen Enner Valencia'nın sakatlığı Fenerbahçelileri üzdü.

Fenerbahçe'de Enner Valencia üzüntüsü!
Fenerbahçe'de Enner Valencia üzüntüsü!
GİRİŞ 27.11.2022 09:17 GÜNCELLEME 27.11.2022 21:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ’nin yıldız golcüsü Enner Valencia, Ekvador formasıyla Dünya Kupası’nda da şova devam ediyor. Ancak gösterdiği olağanüstü özveri, Sarı-Lacivertliler’i bir hayli endişelendiriyor. Dev organizasyonun açılış maçında ev sahibi Katar’ı attığı iki golle saf dışı bırakan Ekvador kaptanı, bu karşılaşmayı tamamlayamamış, yorgunluk ve aldığı darbeler nedeniyle mücadelenin sonunu kulübeden izlemişti.

Teknik heyeti üzdü

Hollanda karşısında da fırtına gibi esen Fenerbahçeli yıldız, bu kez 1-0 geriye düştükleri maçı çevirdi ve skoru 1-1’e taşıyan golü attı. Ancak bu kez ciddi bir sakatlık yaşaması ve sahayı sedye ile terk etmesi özellikle Fenerbahçe teknik heyetini bir hayli üzdü.

Taraftar endişeli

Ekvador sağlık ekibinin kontrolünde tetkikleri yapılan Enner Valencia, 29 Kasım’da Khalifa Uluslararası Stadı’nda Senegal ile oynanacak olan A Grubu son maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Deneyimli oyuncunun bu maçta oynamak istemesi Fenerbahçe taraftarında olası büyük bir sakatlık konusunda endişe yaratıyor. Sarı-Lacivertliler’i performansıyla mutlu ediyor ancak sakatlık konusu için de huzursuz ediyor. Ekvador’un Dünya Kupaları’nda attığı son 6 gole imza koyan yıldız oyuncunun bu özverisi, “Valencia ateşle oynuyor” şeklinde değerlendiriliyor.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'lıyım ve derbide iki takımı da tam kadro görmek isterim. Bahanelerle yer kalmasın kim iyi oynuyorsa o kazansın...
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    10 kişi ile 6 attık 96 önce dünyanin tanımadığı takım terim e dua edin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin olası fark atmasına başta hakemler olmak üzere tüm stat izin vermez orayı yıkarlar
    Cevapla
  • Fanatik Cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan hayaller kuruyorsunuz biraz gerçek çi olun skoru oyuncunun ve takımın o günkü havası ve moreli belirler iyi bir hava yakalamaları çok önemli her iki takım için de bu geçerli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hodrimeydan isimli kullanıcı hayaller ötesi hayal kurma üzülürsün GS FB yi hiç bir zaman o skorla yenemez ama FB 10 0 yapabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle